ACCOMMODATIES IN Canada

Digby Pines Golf Resort & Spa

Dit resort ligt op een half uur rijden van Annapolis Royal in Digby en kijkt uit over Bay of Fundy. Hiermee zijn er tal van activiteiten mogelijk in de omgeving van het resort. Gebouwd in 1929 heeft dit resort een klassieke, elegante uitstraling. Het beschikt over kamers, suites en cottages voorzien van maximaal drie slaapkamers, een eigen woonkamer met openhaard en een veranda. De faciliteiten van de verschillende kamers variëren, maar alle zijn ruim met een elegant en licht interieur. Het resort beschikt over een spa en verwarmd buitenzwembad. Kom lekker in beweging op de tennisbaan en in de fitness. Of spendeer u dag op de mooi gelegen 18-hole golfbaan. U kunt dineren met uitzicht op zee in Churchill's Restaurant of uitkijken over de golfbaan bij 19th Hole Clubhouse.

ET-logo

Authentiek Nova Scotia & Newfoundland

Nova Scotia en Newfoundland zijn een van de meest onbekende regio's van Canada. Toch ligt het relatief dicht bij Nederland. De provinciehoofdstad St. John's is zelfs de oudste nederzetting van Noord-Amerika en was ooit in handen van Michiel de Ruyter. Desondanks treft u op deze eilanden met name ongerepte natuur, die u op eigen tempo per huurauto ontdekt...

Nu vanaf € 9.875 p.p

ET-logo

Expeditiecruise: Volledige Noordwest-Passage

Deze route is voor echte pioniers, voor mensen die graag op plekken komen waar bijna niemand ooit is geweest. De Noordwestelijke passage loopt van Groenland via de noordelijke, Canadese Arctische eilanden naar Alaska en vormt nog altijd een uitdaging voor liefhebbers van uniek natuurschoon. U wordt beloond met authentieke Inuit-cultuur en ontdekt bijzondere Groenlandse en Canad..

Nu vanaf € 29.345 p.p