ACCOMMODATIES IN Canada

Delta Hotels by Marriott Fredericton

Het Delta Hotel by Marriott Fredericton is gelegen langs de Saint John River in Fredericton en is de perfecte uitvalsbasis om alle geneugten van de stad te ontdekken. Uw comfortabele en lichte kamer of suite is voorzien van diverse premium voorzieningen, zoals een tv en koffie-/theefaciliteiten. In het Grove Café bestelt u verse hapjes en Starbucks koffie voor onderweg. Het aan het water gelegen STMR. 36 BBQ & Social restaurant serveert een breed scala aan ambachtelijke barbecue hapjes, cocktails en zelfs een eigen STMR. 36 Pale Ale. Voor wat extra ontspanning is er de Splurge Salon & Aesthetics, waar verschillende behandelingen te boeken zijn. Daarnaast is er een binnen- en buitenzwembad.

ET-logo

Authentiek Nova Scotia & Newfoundland

Nova Scotia en Newfoundland zijn een van de meest onbekende regio's van Canada. Toch ligt het relatief dicht bij Nederland. De provinciehoofdstad St. John's is zelfs de oudste nederzetting van Noord-Amerika en was ooit in handen van Michiel de Ruyter. Desondanks treft u op deze eilanden met name ongerepte natuur, die u op eigen tempo per huurauto ontdekt...

Nu vanaf € 9.875 p.p

ET-logo

Expeditiecruise: Volledige Noordwest-Passage

Deze route is voor echte pioniers, voor mensen die graag op plekken komen waar bijna niemand ooit is geweest. De Noordwestelijke passage loopt van Groenland via de noordelijke, Canadese Arctische eilanden naar Alaska en vormt nog altijd een uitdaging voor liefhebbers van uniek natuurschoon. U wordt beloond met authentieke Inuit-cultuur en ontdekt bijzondere Groenlandse en Canad..

Nu vanaf € 29.345 p.p