ACCOMMODATIES IN Zweden

Nobis Hotel Stockholm

De buitenkant van het Nobis Hotel is alvast een klein voorproefje van wat u binnen de muren kunt verwachten. Twee monumentale 19e-eeuwse panden, gelegen aan het beroemde Normalmstorg-plein, zijn subtiel omgetoverd tot hypermodern hotel. De contouren van weleer zijn nog duidelijk zichtbaar, maar vormen tezamen met stijlvolle moderne accenten een harmonieus geheel. De zeer ruimtelijke, lichte kamers staan stuk voor stuk bol van hoogstaande details op het gebied van design, architectuur en inrichting.

ET-logo

Actief Zweden in stijl

Tijdens deze 8-daagse reis door Zweden verblijft u op de meest unieke locaties van Zweden, waaronder het ICEHOTEL en het Treehotel. Neem een frisse duik in de Lule älv rivier tijdens uw verblijf in het Floating Arctic Baths hotel. Ontdek de adembenemende natuur en de bruisende stad Stockholm. Het is mogelijk om deze reis gedurende het hele jaar te maken...

Nu vanaf € 3.775 p.p

ET-logo

De Scandinavische hoofdsteden & Noorse fjorden

Deze 15-daagse reis door Scandinavië bevat alle elementen om een onvergetelijke ervaring te beleven. De Noord-Europese hoofdsteden beschikken elk over hun eigen unieke historie. De charme van de steden en de kracht van de ongerepte natuur laten u versteld staan. Deze bijzondere reis combineert adembenemende treinreizen en buitengewone boottochten, waardoor het een echt avontuur..

Nu vanaf € 3.025 p.p