ACCOMMODATIES IN Noorwegen

Victoria Hotel

In het bruisende centrum van Stavanger vindt u het luxueuze Hotel Victoria, gevestigd in een victoriaans gebouw uit 1900. Tijdens een grote renovatie werd het gebouw gemoderniseerd maar dit is niet ten koste gegaan van het victoriaanse karakter. Klassieke elementen ziet u terug in het gebruik van hoogwaardige materialen en antiek meubilair. De kamers ogen licht en ruim door het gebruik van pastelkleuren, in de badkamer vindt u een regendouche. U geniet in de salon van een Afternoon Tea in traditioneel Britse stijl, hier proeft u van verschillende hapjes. 's Avonds ontdekt u de vele restaurants in de directe omgeving van uw hotel in het gezellige Stavanger. In de bar van het hotel nuttigt u na terugkomst een drankje van de, op Frankrijk, geïnspireerde drankkaart.   

ET-logo

Avontuurlijk Noorwegen

Woeste bergen, heldere meren, pittoreske dorpjes en enorme gletsjers, Noorwegen heeft het allemaal. Tijdens deze avontuurlijke 15-daagse rondreis door West Noorwegen ontdekt u te voet, fietsend en zelfs vanuit een kajak hoe veelzijdig dit Scandinavische land is...

Nu vanaf € 12.245 p.p

ET-logo

De Scandinavische hoofdsteden & Noorse fjorden

Deze 15-daagse reis door Scandinavië bevat alle elementen om een onvergetelijke ervaring te beleven. De Noord-Europese hoofdsteden beschikken elk over hun eigen unieke historie. De charme van de steden en de kracht van de ongerepte natuur laten u versteld staan. Deze bijzondere reis combineert adembenemende treinreizen en buitengewone boottochten, waardoor het een echt avontuur..

Nu vanaf € 3.025 p.p