ACCOMMODATIES IN Noorwegen

Radisson Blu Scandinavia Hotel Oslo

Op geringe afstand van zowel het koninklijk paleis als de National Gallery bevindt zich het stijlvolle Radisson Blu Scandinavia Hotel. Met een frismoderne uitstraling en uitstekende faciliteiten is het voor veel Noren – en ook steeds meer internationale bezoekers – hun vaste hotel geworden bij een bezoek aan Oslo. De originele menukaart draagt ook zeker bij aan deze uitverkiezing. Geïnspireerd door streekproducten afkomstig uit de Noorse fjorden, boerderijen en dichtbegroeide bossen tovert de chef kok smakelijke en verrassende creaties op uw bord. De sfeervolle Summit Bar op de 21e verdieping kijkt uit over de stad en serveert trendy drankjes en quik bites.

ET-logo

Avontuurlijk Noorwegen

Woeste bergen, heldere meren, pittoreske dorpjes en enorme gletsjers, Noorwegen heeft het allemaal. Tijdens deze avontuurlijke 15-daagse rondreis door West Noorwegen ontdekt u te voet, fietsend en zelfs vanuit een kajak hoe veelzijdig dit Scandinavische land is...

Nu vanaf € 12.245 p.p

ET-logo

De Scandinavische hoofdsteden & Noorse fjorden

Deze 15-daagse reis door Scandinavië bevat alle elementen om een onvergetelijke ervaring te beleven. De Noord-Europese hoofdsteden beschikken elk over hun eigen unieke historie. De charme van de steden en de kracht van de ongerepte natuur laten u versteld staan. Deze bijzondere reis combineert adembenemende treinreizen en buitengewone boottochten, waardoor het een echt avontuur..

Nu vanaf € 3.025 p.p