ACCOMMODATIES IN Noorwegen

Opus XVI

In het bruisende centrum van Bergen, vernoemd naar de compositie van Edvard Grieg, ligt Hotel OPUS XVI. Net als zijn muziek heeft dit exclusieve hotel klassieke noten, met kroonluchters die het sierplafond verlichten en marmeren pilaren in de lobby. Het karakteristieke bakstenen gebouw was in 1876 oorspronkelijk ontworpen voor de grootste bank van Bergen. De kamers zijn van alle moderne gemakken voorzien en bieden uitzicht over de straten en bezienswaardigheden van Bergen. De locatie van het hotel kan bijna niet beter; u loopt zo de pittoreske haven in, omringd door typerend kleurrijke huisjes. In het restaurant ontdekt u meer over het leven van Grieg terwijl u geniet van streekproducten en visgerechten. Na afloop van het diner kunt u terecht in de bar voor een drankje alsvorens u geniet van een comfortabele nachtrust.  

ET-logo

Avontuurlijk Noorwegen

Woeste bergen, heldere meren, pittoreske dorpjes en enorme gletsjers, Noorwegen heeft het allemaal. Tijdens deze avontuurlijke 15-daagse rondreis door West Noorwegen ontdekt u te voet, fietsend en zelfs vanuit een kajak hoe veelzijdig dit Scandinavische land is...

Nu vanaf € 12.245 p.p

ET-logo

De Scandinavische hoofdsteden & Noorse fjorden

Deze 15-daagse reis door Scandinavië bevat alle elementen om een onvergetelijke ervaring te beleven. De Noord-Europese hoofdsteden beschikken elk over hun eigen unieke historie. De charme van de steden en de kracht van de ongerepte natuur laten u versteld staan. Deze bijzondere reis combineert adembenemende treinreizen en buitengewone boottochten, waardoor het een echt avontuur..

Nu vanaf € 3.025 p.p