ACCOMMODATIES IN Noorwegen

Hotel Alexandra

Omgeven door de machtige bergen van het Nordfjord ligt het indrukwekkende Hotel Alexandra, een familiebedrijf waar 125 jaar aan tradities hoog in het vaandel staan. Eén van die tradities is de persoonlijke aandacht voor de gast; uw verblijf wordt hier volledig gepersonaliseerd. Dit historische hotel gaat met de tijd mee, de kamers zijn modern ingericht en door de kamerhoge ramen heeft u een spectaculair uitzicht over het Nordfjord en de hoge bergtoppen in de verte. Het hotel is voorzien van meerdere restaurants en een wijnkelder, waar tijdens een exclusief diner bijpassende wijnen worden geschonken door de sommelier. Het Alexandra Bath&Spa zorgt voor de nodige ontspanning tijdens uw reis. Hier geniet u van een welverdiende massage waarna u verder tot rust komt in één van de verwarmde binnen- of buitenbaden.  

ET-logo

Avontuurlijk Noorwegen

Woeste bergen, heldere meren, pittoreske dorpjes en enorme gletsjers, Noorwegen heeft het allemaal. Tijdens deze avontuurlijke 15-daagse rondreis door West Noorwegen ontdekt u te voet, fietsend en zelfs vanuit een kajak hoe veelzijdig dit Scandinavische land is...

Nu vanaf € 12.245 p.p

ET-logo

De Scandinavische hoofdsteden & Noorse fjorden

Deze 15-daagse reis door Scandinavië bevat alle elementen om een onvergetelijke ervaring te beleven. De Noord-Europese hoofdsteden beschikken elk over hun eigen unieke historie. De charme van de steden en de kracht van de ongerepte natuur laten u versteld staan. Deze bijzondere reis combineert adembenemende treinreizen en buitengewone boottochten, waardoor het een echt avontuur..

Nu vanaf € 3.025 p.p