ACCOMMODATIES IN Noorwegen

Grand Hotel Oslo

Sinds 1874 geldt het Grand Hotel als een begrip in Oslo en ver daarbuiten. Vele Noren, alsook internationale reizigers hebben het hotel omgedoopt als vaste verblijfplaats wanneer zij Oslo aandoen. De gunstige, zeer centrale ligging, de panoramische uitzichten vanuit de trendy rooftop bar ‘Eight’ en de fraai verlichte, in mysterie gehulde spa- en zwembadruimte dragen stuk voor stuk bij aan deze uitverkiezing. In het eigen restaurant ‘Palmen’ proeft u van internationale gerechten die voorzien zijn van een moderne twist en in de hypermoderne fitnessruimte is alles voorhanden om uw conditie op peil te houden.

ET-logo

Avontuurlijk Noorwegen

Woeste bergen, heldere meren, pittoreske dorpjes en enorme gletsjers, Noorwegen heeft het allemaal. Tijdens deze avontuurlijke 15-daagse rondreis door West Noorwegen ontdekt u te voet, fietsend en zelfs vanuit een kajak hoe veelzijdig dit Scandinavische land is...

Nu vanaf € 12.245 p.p

ET-logo

De Scandinavische hoofdsteden & Noorse fjorden

Deze 15-daagse reis door Scandinavië bevat alle elementen om een onvergetelijke ervaring te beleven. De Noord-Europese hoofdsteden beschikken elk over hun eigen unieke historie. De charme van de steden en de kracht van de ongerepte natuur laten u versteld staan. Deze bijzondere reis combineert adembenemende treinreizen en buitengewone boottochten, waardoor het een echt avontuur..

Nu vanaf € 3.025 p.p