ACCOMMODATIES IN Noorwegen

BesteBakken

Aan het grote Hafslomeer vindt u hotel BesteBakken. Dit opvallende gele landhuis uit 1910 was van origine een kleine bergboerderij. Het karakteristieke houten exterieur van de voormalige boerderij komt binnen ook terug en geeft de kamers een gezellige, huiselijke sfeer. Iedere kamer heeft zijn eigen karakter met een weids uitzicht over het kristalheldere meer en de hoge bergtoppen. Het restaurant in het hotel focust zich op eerlijk, lokaal eten; de ingrediënten worden verschaft door lokale boeren of komen uit eigen tuin. Tijdens het ontbijt geniet u van zelfgebakken brood en huisgemaakte jam. In de tuin bevindt zich een jacuzzi waar u, na een actieve dag op het Fjord, heerlijk in kunt uitrusten. 

ET-logo

Avontuurlijk Noorwegen

Woeste bergen, heldere meren, pittoreske dorpjes en enorme gletsjers, Noorwegen heeft het allemaal. Tijdens deze avontuurlijke 15-daagse rondreis door West Noorwegen ontdekt u te voet, fietsend en zelfs vanuit een kajak hoe veelzijdig dit Scandinavische land is...

Nu vanaf € 12.245 p.p

ET-logo

De Scandinavische hoofdsteden & Noorse fjorden

Deze 15-daagse reis door Scandinavië bevat alle elementen om een onvergetelijke ervaring te beleven. De Noord-Europese hoofdsteden beschikken elk over hun eigen unieke historie. De charme van de steden en de kracht van de ongerepte natuur laten u versteld staan. Deze bijzondere reis combineert adembenemende treinreizen en buitengewone boottochten, waardoor het een echt avontuur..

Nu vanaf € 3.025 p.p