Exclusieve Wolf Experience in Noors-Lapland

Hoogtepunten van deze reis

  • Uniek privé-verblijf in de Wolf Lodge
  • Sta oog-in-oog met de wolven
  • Verken Noors-Lapland per sneeuwscooter
  • Bewonder het Noorderlicht
  • Culinaire hoogstandjes bereid door uw privé-kok
  • Ontdek het 'wildlife' Polar Park

Een unieke belevenis in een lodge midden in het wolvenverblijf van het Polar Park. Het klinkt bijna té bijzonder om waar te zijn. In het noordelijkste wildlife park ter wereld, kunt u kennismaken met de wolven. U beleeft hier een ware ‘experience and memory for a lifetime’.


Bewaar in moodboard

Dag 1: Amsterdam – Wolf Lodge

U vliegt vanaf Amsterdam Schiphol, via Oslo, naar Evenes in het noorden van Noorwegen. Uw onvergetelijke Wolf Lodge-ervaring begint zodra u voet aan land. Bij aankomst staat uw privéchauffeur op u te wachten voor uw transfer naar de lodge. Een verblijf in de Wolf Lodge behoort tot een van de meest unieke en zeer begeerde ervaringen. Met een beschikbaarheid van maximaal 15 verblijven op jaarbasis is het met recht een exclusieve beleving. In circa anderhalf uur bereikt u het spectaculaire landschap waar de Wolf Lodge is gesitueerd. Omringd door het verblijf van de wolven in het Polar Park, wordt u welkom geheten door uw gastheer die gedurende het hele verblijf voor u klaar staat. De privé kok heeft voor u een lichte maaltijd gemaakt. Deze avond is uw eerste kans om het bijzondere fenomeen ‘Aurora Borealis’ mee te maken.

Dag 2: Wolf Lodge

Ontwaak in de luxe Wolf Lodge en geniet van een overheerlijk ontbijt terwijl u uitkijkt over de ongerepte natuur. Wellicht wandelen de nieuwsgierige wolven langs om even een kijkje te nemen. Onder begeleiding van de heer Stig, hoofd dierenverzorger in het Polar Park, gaat u de wolven bekijken. Ze zijn bekend met mensen en lopen los rond. Ze kunnen dichtbij komen om u te begroeten. Na deze bijzondere ervaring en een overheerlijke lunch verkent u samen met uw privégids het Polar Park. In het park leven lynxen die u met wat geluk ook nog tegenkomt. De lynx komt uit de familie van de katachtigen en staan bekend om hun brede poten waarmee ze gemakkelijk de sneeuw trotseren. In de avond heeft u kans op het zien van het Noorderlicht bij een knisperende haardvuur dat u warm houdt.

Dag 3: Wolf Lodge

U gaat deze ochtend samen met de gids de wolven van dichtbij meemaken. Deze speciale ‘wolfbezoeken’ zijn mogelijk om het welzijn van de wolven te verbeteren en u een onvergetelijke beleving te bieden. De wolven in het Polar Park zijn gewend aan menselijk contact en zien u als onderdeel van de natuurlijke omgeving. De heer Stig heeft een zeer goede band met de wolven en vertelt u graag alles over de natuur en de dieren in het park. ‘s Middags staat er een Arctische avontuur gepland. Kleed u warm aan voor een avontuurlijke tocht per sneeuwscooter of hondenslee door de Noorse wildernis. Samen met uw gids verkent u vandaag het winterse landschap. Spring achterop en laat u voeren over bevroren meren en door hoge naaldbossen. Deze tocht is een geweldige ervaring waarbij u ook op plekken komt die enkel in de winter bereikt kunnen worden. In de avond raast u in de slede over de oneindig lijkende vlaktes van het Noorse landschap op zoek naar het Noorderlicht. Houd uw ogen open in de duisternis en bewonder het natuurfenomeen op deze unieke manier.

Dag 4: Wolf Lodge - Amsterdam

Helaas is er een einde gekomen aan deze onvergetelijke ervaring in het noorden van Noorwegen. U zegt gedag tegen de wolven die rondom de lodge wandelen en vervolgens wordt u naar de luchthaven van Evenes gebracht. Vanaf hier vliegt u, via Oslo, terug naar Amsterdam Schiphol.


Data & prijzen

Deze reis is geheel op maat aan te passen. Wij helpen u graag met het samenstellen van uw reis op de door u gewenste vertrekdatum.

Opties & inbegrepen

Bij deze reis zijn uw retourvlucht, transfers met gids en chauffeur, genoemde activiteiten en overnachtingen op basis van all-inclusive inbegrepen. Aanvullingen zijn altijd mogelijk. We adviseren u graag hierover.

Wist u dat

Het Noorderlicht nooit hetzelfde is omdat dit afhangt van de intensiteit van de zonnedeeltjes en samenstelling van de atmosfeer.

Polarpark - Lapland - Sneeuw - Husky
Sneeuwscooter - Lapland - Sneeuw
Noorderlicht - Meer - Lapland
Polarpark - Lapland
Wolf Lodge - Buitenkant - Sneeuw - Husky's
Polarpark - Lapland - Sneeuw - Husky
Sneeuwscooter - Lapland - Sneeuw
Noorderlicht - Meer - Lapland
Polarpark - Lapland
Wolf Lodge - Buitenkant - Sneeuw - Husky's
Polarpark - Lapland - Sneeuw - Husky

ONZE SPECIALISTEN

Sabrina Iriks Reisspecialist

Sabrina Iriks

Latijns-Amerika en Poolgebieden specialist.


Telefoonnummer: 073 - 548 20 60
E-mail: s.iriks@experiencetravel.nl

Desire Schaper Reisspecialist

Desiré Schapers

Noord-Amerika, Caribbean, Azië en Europa specialist.


Telefoonnummer: 073 - 548 20 62
E-mail: d.schapers@experiencetravel.nl

Kirsten Vluggen Reisspecialist

Kirsten Vluggen

Azië, Amerika en Europa specialist.


Telefoonnummer: 073 - 548 20 62
E-mail: k.vluggen@experiencetravel.nl

Katrijn Berends Reisspecialist

Katrijn Berends

Noordpool, Afrika en Indische Oceaan specialist.


Telefoonnummer: 073 - 548 20 60
E-mail: k.berends@experiencetravel.nl

Corine den Hartog Reisspecialist

Corine den Hartog

Latijns-Amerika, Canada, Amerika en Nieuw-Zeeland specialist.


Telefoonnummer: 073 - 548 20 60
E-mail: c.denhartog@experiencetravel.nl

Dionne van Vugt Reisspecialist

Dionne van Vugt

Caribbean, Azië, Afrika, Australië, Nieuw-Zeeland en Pacific specialist.


Telefoonnummer: 073 - 548 20 60
E-mail: d.vanvugt@experiencetravel.nl

Reisspecialist Juliet

Juliet van Huuksloot

Latijns-Amerika & Midden-Amerika Specialist.


Telefoonnummer: 073 - 548 20 60
E-mail: j.vanhuuksloot@experiencetravel.nl

Reisspecialist Natasja

Natasja van Eldik

Caribbean & Afrika specialist.


Telefoonnummer: 073 - 548 20 60
E-mail: n.vaneldik@experiencetravel.nl

Reisspecialist Manon

Manon Schuurmans

Caribbean, Noord-Amerika, Afrika, Lapland en Dubai Specialist.


Telefoonnummer: 073 - 548 20 60
E-mail: m.schuurmans@experiencetravel.nl