ACCOMMODATIES IN Griekenland

Naxian Collection

Stenen paden buigen door serene tuinen. Oude cederbomen staan ​​op de schouders met hedendaagse marmeren sculpturen. Witte suiker-kubusvilla's glinsteren in het zonlicht. Uw gastvrouw is de familie die de Naxian Collection heeft gemaakt - een chique cluster van retraites in perfecte harmonie met hun natuurlijke omgeving.

De lobbybar en het restaurant kijken uit over de zee naar de stad Naxos. Ga hier zitten en nip van de wijn, zie de kelder waar hij vandaan kwam - en zelfs de wijngaard van het gezin die de druiven heeft geleverd. De olijfolie die u in de recht-uit-de-ovenbrood dipt, komt van hun eeuwenoude bosjes. Als u zelf wilt koken, pak dan een mand en verzamel biologische producten uit de Naxian-verzameltuin. U kunt zelfs deelnemen aan een les om de kunst van de eilandkeuken te leren. Of ontspan naast een zwembad.

De Naxian Collection is het soort plek waar u gelukkig maar heel weinig kunt doen. Maar als u op zoek bent naar een uitstapje, zijn de schatten van Naxos een steenworp verderop. Hetzelfde geldt voor prachtige stranden, wandel- en ruiterpaden. Sluit een drukke dag af met een gastronomisch diner in het elegante restaurant Naxian Collection.