Bruisend Singapore & Bounty Bawah Island

Hoogtepunten van deze reis

  • Ontdek het bruisende Singapore
  • Verblijf in het iconische Raffles Hotel
  • Bezoek de Michellin-sterren Hawkers-stalls
  • Verblijf op Bounty-eiland Bawah
  • Paradijselijke zandstranden
  • Privé-eiland in de Anambas Archipel

Een combinatie van een bruisende stad en een bounty eiland; een betere combinatie bestaat bijna niet. Dompel u onder in de verschillende culturen en verken het levendige Singapore om vervolgens naar het afgelegen privé eiland Bawah Island te varen waar de poederwitte zandstranden overlopen in een kleurrijke onderwaterwereld.


Bewaar in moodboard

Dag 1 - 2: Amsterdam - Singapore

U vliegt vanaf Amsterdam Schiphol naar Singapore waar u de volgende dag arriveert. Bij aankomst wordt u middels een luxueuze transfer naar uw hotel gebracht in het centrum van Singapore. Bij aankomst in het hotel checkt u in en kunt u bijkomen van de lange vlucht of op eigen gelegenheid alvast het centrum verkennen. Singapore bestaat uit maar liefst 63 eilanden en is een van de groenste steden ter wereld. De komende dagen hoeft u zich geen moment te vervelen in deze levendige stad.

Dag 3 - 5: Singapore

Deze dagen verblijft u in het bruisende Singapore. Als er een plek is waar oost en west elkaar raken, dan is het wel in Singapore. Deze kleine stadsstaat ligt op het uiterste punt van het Maleisisch schiereiland en is daardoor erg belangrijk voor handel en industrie. Er zijn verschillende mogelijkheden om deze metropool te verkennen zowel op eigen gelegenheid maar ook onder begeleiding van een deskundige gids. Singapore is een smeltkroes van verschillende culturen waar diverse traditionele Aziatische culturen hand in hand gaan. Ontdek de hoogtepunten van Singapore samen met een gids, stap in een traditionele rickshaw of verken de schilderachtige wijkjes, de keuze is aan u. In de avond kunt u optioneel een cruise maken over de belangrijke waterwegen van Singapore en genieten van een seafood diner waarbij u onder meer het beroemde gerecht Chili Crab proeft. Een andere mogelijkheid is om de bekende ‘hawkers stalls’ te ontdekken waarvan er meerdere met een Michelin ster bekroond zijn. Keuze genoeg om een onvergetelijke tijd te beleven in deze metropool. 

Dag 6: Singapore - Bawah Island

Vandaag gaat u naar het privé-reservaat Bawah Island, midden in de Anambas Archipel op circa 300 km van Singapore. Na een vroeg ontbijt wordt u naar de ferry haven gebracht vanwaar u middels een korte boottocht naar het Indonesische eiland Batam vaart voor de visumformaliteiten. Geniet van een exclusieve privélounge voor gasten van Bawah Island alvorens u in het water vliegtuig stapt. U vliegt over het water naar Bawah Island waar u bijna voor uw suite landt. Eenmaal aangekomen op het eiland staat een overheerlijke lunch op u te wachten. Breng de rest van de dag door in uw accommodatie of in het helderblauwe water. 

Dag 7 - 8: Bawah Island

Geniet deze dagen van ultieme rust, luxe en de ongerepte natuur. Tijdens uw verblijf op Bawah Island zijn activiteiten inbegrepen zoals tennis, yoga, meditatie, diverse wandelingen en niet-gemotoriseerde watersporten zoals kajakken, zeilen of snorkelen. Op het eiland vindt u meer dan dertien verschillende stranden die paradijselijk aandoen. Wandel naar de poederwitte zandstranden en ontdek onderweg de prachtige natuur met fascinerende, wilde dieren. In de avond kunt u een film kijken in de openlucht bioscoop, naar de sterren kijken of deelnemen aan verschillende thema-avonden. U kunt natuurlijk ook genieten van de ongerepte natuur, het verfrissende water en de rustgevende sfeer op het parelwitte zandstrand of vanuit uw suite of watervilla.

Dag 9 - 10: Singapore - Amsterdam

Helaas is er een einde gekomen aan uw verblijf op Bawah Island. Geniet deze ochtend nog van de rust en luxe alvorens u aan boord stapt van het watervliegtuig die u naar het eiland Batam brengt. Vanaf Batam vaart u in circa dertig minuten terug naar Singapore. Eenmaal aangekomen in Singapore wordt u naar de luchthaven gebracht voor uw terugvlucht naar Amsterdam. De volgende dag komt u aan met een koffer vol paradijselijke herinneringen. 


Data & prijzen

Deze reis is geheel op maat aan te passen. Wij helpen u graag met het samenstellen van uw reis op de door u gewenste vertrekdatum.

Opties & inbegrepen

Bij deze reis zijn uw retourvlucht, transfers met gids en chauffeur, overtochten, transfer per watervliegtuig naar Bawah Island, overnachtingen in Singapore inclusief ontbijt , overnachtingen Bawah Island op basis van All Inclusive en genoemde activiteiten inbegrepen. Aanvullingen zijn altijd mogelijk. We adviseren u graag hierover.

Wist u dat

Bawah Island alleen vanaf Singapore bereikbaar is?

ONZE SPECIALISTEN

Sabrina Iriks Reisspecialist

Sabrina Iriks

Latijns-Amerika en Poolgebieden specialist.


Telefoonnummer: 073 - 548 20 60
E-mail: s.iriks@experiencetravel.nl

Desire Schaper Reisspecialist

Desiré Schapers

Noord-Amerika, Caribbean, Azië en Europa specialist.


Telefoonnummer: 073 - 548 20 62
E-mail: d.schapers@experiencetravel.nl

Kirsten Vluggen Reisspecialist

Kirsten Vluggen

Azië, Amerika en Europa specialist.


Telefoonnummer: 073 - 548 20 62
E-mail: k.vluggen@experiencetravel.nl

Katrijn Berends Reisspecialist

Katrijn Berends

Noordpool, Afrika en Indische Oceaan specialist.


Telefoonnummer: 073 - 548 20 60
E-mail: k.berends@experiencetravel.nl

Corine den Hartog Reisspecialist

Corine den Hartog

Latijns-Amerika, Canada, Amerika en Nieuw-Zeeland specialist.


Telefoonnummer: 073 - 548 20 60
E-mail: c.denhartog@experiencetravel.nl

Dionne van Vugt Reisspecialist

Dionne van Vugt

Caribbean, Azië, Afrika, Australië, Nieuw-Zeeland en Pacific specialist.


Telefoonnummer: 073 - 548 20 60
E-mail: d.vanvugt@experiencetravel.nl

Reisspecialist Juliet

Juliet van Huuksloot

Latijns-Amerika & Midden-Amerika Specialist.


Telefoonnummer: 073 - 548 20 60
E-mail: j.vanhuuksloot@experiencetravel.nl

Reisspecialist Natasja

Natasja van Eldik

Caribbean & Afrika specialist.


Telefoonnummer: 073 - 548 20 60
E-mail: n.vaneldik@experiencetravel.nl

Reisspecialist Manon

Manon Schuurmans

Caribbean, Noord-Amerika, Afrika, Lapland en Dubai Specialist.


Telefoonnummer: 073 - 548 20 60
E-mail: m.schuurmans@experiencetravel.nl