ACCOMMODATIES IN Maleisië

The Majestic Melaka

Wanneer uw voorkeur uit gaat naar een stijvolle accommodatie op een rustige plek dan biedt The Majestic in Malacca uitkomst. The Majestic ligt aan de Malaccarivier. De entree van het hotel was vroeger een traditioneel huis in Malacca. De oude vloer is nog intact. The Majestic was het eerste hotel in Malacca. De ruime kamers bieden u een combinatie van comfort en stijl. De inrichting is een mooie mix van traditionele en moderne details. Kenmerkend zijn de houten vloeren en grote ramen van vloer tot plafond. De badkamer is ingericht met een regendouche en chique bad. Bij het hotel hoort een goed restaurant waar lokale en internationale gerechten op de kaart staan. Voor momenten van rust kunt u terecht in de bibliotheek, bij het zwembad of in de spa.

Penang - Maleisie
EE-logo

Carbon-emissie vriendelijke reis in Maleisië

Gedurende deze reis verkent u op verantwoorde en duurzame wijze de rijke cultuur en historie van Maleisië. Vanuit Singapore of Kuala Lumpur – aan u de keuze – vangt uw avontuur aan, waarna u achtereenvolgens koers zet richting de steden Malakka, Kuala Lumpur, Ipoh en deelstaat Penang...

Nu vanaf € 3.975 p.p

Maleisie - Azie
ET-logo

Wonderlijk West-Maleisië

Ontdek tijdens deze autoreis het prachtige West-Maleisië. Ga terug naar de tijd van de VOC in Malakka, baant u zich een weg door het regenwoud van Taman Negara en kom bij op de stranden van het tropische eiland Langkawi. Een reis om nooit te vergeten!..

Nu vanaf € 4.645 p.p