ACCOMMODATIES IN Maleisië

PARKROYAL Langkawi Resort

Het Parkroyal Langkawi Resort is gelegen aan het strand van Pantai Lengah op het Langkawi eiland. Door de vele bezienswaardigheden in de omgeving, is het resort de perfecte uitvalsbasis tijdens uw reis. Uw moderne en ruime kamer, suite of villa biedt een weids uitzicht op de stad, het atrium of de kustlijn. In het Cassia restaurant bent u door de open keuken getuige van een culinaire bereiding van lokale en internationale favorieten. In het Lancava restaurant geniet u van een Zuidoost-Aziatische coastal cuisine met zicht op de Andamanse zee. Drink een heerlijke cocktail in de Ocean View Lounge of in de Sky Pool. Beleef een oase van rust en ontspan met een behandeling in de Suasana Spa waar lichaam en geest bij gebaat zijn. Voor de kinderen is er de Jungle Camp kidsclub en een waterspeeltuin.

Kuala Lumpur by Night - Maleisie
ET-logo

Stedelijk & Tropisch Maleisië

Combineer tijdens deze reis de leukste steden van Maleisië met het prachtige strand van Langkawi. Start uw reis in Melaka en Kuala Lumpur en ontdek deze bruisende steden. Sluit uw reis in alle rust af aan de azuurblauwe zee en geniet van dit tropische eiland...

Nu vanaf € 3.675 p.p

Maleisie - Azië
ET-logo

Wonderlijk West-Maleisië

Ontdek tijdens deze autoreis het prachtige West-Maleisië. Ga terug naar de tijd van de VOC in Malakka, baant u zich een weg door het regenwoud van Taman Negara en kom bij op de stranden van het tropische eiland Langkawi. Een reis om nooit te vergeten!..

Nu vanaf € 4.645 p.p