ACCOMMODATIES IN Maleisië

Four Seasons Resort Langkawi

Tussen de palmbomen en de kalkstenen kliffen van het Unesco Global Geopark bevindt zich het Four Seasons Resort Langkawi. Verken het mysterieuze mangrovebos middels een kajak en spot onderweg adelaars, ondeugende makaken, schuwe otters en vissen. Wanneer u graag heerlijk wilt ontspannen boekt u een koninklijke behandeling in The Geo Spa, waar u op traditionele wijze in de watten wordt gelegd. Daarnaast kunt u een kijkje nemen in het Rumah Ikan vissershuisje dat zich middels palen boven de oceaan bevindt. In deze traditionele houten lounge lijkt de tijd even stil te staan. Uw moderne kamer met buitenruimte geeft door het gebruik van natuurlijke tinten een ontspannen sfeer. Voor wie graag een unieke culinaire ervaring beleeft is er de Lesung Batu kookschool, waar u een aromatische reis door de Maleisische keuken maakt. Smaaksensaties uit Maleisië, China en India zullen hier middels traditionele kooktechnieken aan u geleerd worden door een wereldklasse chef-kok, waarna u van uw eigen culinaire creaties geniet.

Kuala Lumpur by Night - Maleisie
ET-logo

Stedelijk & Tropisch Maleisië

Combineer tijdens deze reis de leukste steden van Maleisië met het prachtige strand van Langkawi. Start uw reis in Melaka en Kuala Lumpur en ontdek deze bruisende steden. Sluit uw reis in alle rust af aan de azuurblauwe zee en geniet van dit tropische eiland...

Nu vanaf € 3.675 p.p

Maleisie - Azie
ET-logo

Wonderlijk West-Maleisië

Ontdek tijdens deze autoreis het prachtige West-Maleisië. Ga terug naar de tijd van de VOC in Malakka, baant u zich een weg door het regenwoud van Taman Negara en kom bij op de stranden van het tropische eiland Langkawi. Een reis om nooit te vergeten!..

Nu vanaf € 4.645 p.p