Wij helpen u graag op weg! Bel 073 - 548 20 60
…

ACCOMMODATIES IN India

The Leela Palace New Delhi

Dit zeer luxe hotel ligt in de rustige Diplomatic Enclave op ongeveer tien minuten rijden van bezienswaardigheden en een half uur van de luchthaven. Kamers zijn ruim en elegant ingericht met een luxe marmeren badkamer. Natuurlijk ontbreekt ook in dit Leela hotel de ESPA spa niet. Deze heeft verschillende privé behandelkamers, een fitnessruimte en stoomkamers. In het Qube restaurant met open keuken kunt u terecht voor gerechten uit zowel de internationale als Indiase keuken. Daarnaast kunt u tevens terecht voor de Europese keuken in Le Cirque, Indiase keuken in Jamavar en Japanse keuken in Megu. Ook zijn er twee bars waar u kunt genieten van een drankje en een buitenzwembad waar u heerlijk kunt relaxen na een dagje Delhi verkennen.

Beleef de Pushkar Fair in India

Eens per jaar verandert het doorgaans rustige Pushkar in een groots, kleurrijk spektakel. De Pushkar Fair is een van de meest unieke festivals in India. Tijdens deze 17-daagse ‘once in a lifetime’ reis, bezoekt u dit kleurrijke festijn én maakt u kennis met verschillende diverse steden en het platteland in Rajasthan...

Nu vanaf € 4.995 p.p

De Gouden Driehoek

Ontdek het bijzondere Rajasthan in slechts 12 dagen, waarbij u kennis maakt met de miljoenenstad Delhi en een bezoek brengt aan het indrukwekkende wereldwonder Taj Mahal. U gaat op safari in het Ranthambore National Park, overnacht in een fort dat dateert uit 1645 en ervaart het lokale leven op het platteland. Sluit uw onvergetelijke reis door de Golden Triangle af in de 'Pink ..

Nu vanaf € 5.425 p.p

Inspirerende rondreis India

Eigenlijk is India te groot om in één reis te zien. Maar u kunt in twee weken toch een hele goede indruk krijgen, mits het programma goed in elkaar zit. En laten wij daar nou specialist in zijn. U aanschouwt imposante maharadjaforten, verwondert zich over de schoonheid van de Taj Mahal en begeeft zich in het leefgebied van de Bengaalse tijger. Voor een spirituele ervaring maakt..

Nu vanaf € 6.245 p.p

Met een rijdend paleis door India

Deze luxe treinreis vertrekt vanuit New Delhi naar Rajasthan en eindigt met een bezoek aan de magische Taj Mahal. De trein is vorstelijk ingericht met handgesneden houden meubels en fluwelen gordijnen, wat een historische sfeer uitstraalt. Gecombineerd met de diversiteit van India belooft dit een bijzondere reis te worden...

Nu vanaf € 7.650 p.p

Mysterious Ladakh

In het ‘hoge noorden’ van India ligt de regio Ladakh. In tegenstelling tot de rest van het land is dit juist een dunbevolkte streek. Hier zijn het niet de mensenmassa’s die imponeren, maar de ruige natuur. Tijdens uw vlucht van Delhi naar Leh ziet u door uw vliegtuigraam de Dhauladharbergketen opdoemen. Het vormt de opmaat voor de Indiase Himalaya. Hierachter strekt uw decor vo..

Nu vanaf € 5.425 p.p

Rondreis cultureel Rajasthan

Rajasthan is India’s meest bekende en meest geliefde provincie. Op deze reis ontdekt u waarom. U bent te gast in oosterse tempels en weelderige paleizen en ontmoet prachtige mensen in kleurrijke gewaden. Aanvullend bezoekt u een luipaardpopulatie die letterlijk onder de mensen leeft, ziet u stuwmeren boordevol vogels en kunt u een fietstocht maken door de imponerende omgeving. ..

Nu vanaf € 6.145 p.p

Safari door India

India is een unieke en hoogwaardige safaribestemming. In 13 dagen leert u een bijzonder afwisselende natuurpracht en soortenrijkdom kennen. Voor de best denkbare natuurbeleving is de juiste keuze van wildparken van groot belang. Zorgvuldig selecteren wij de beste voor u. Treed op verantwoorde wijze binnen in het domein van de tijger, beleef uw privésafari met een topnaturalist ..

Nu vanaf € 6.245 p.p

Varanasi & Rajasthan India

Het mooie Rajasthan betovert elke reiziger met zijn prachtige forten, paleizen en tempels. De veelzijdigheid aan landschappen maakt deze reis extra bijzonder. Bezoek Varanasi de meest bekende hindoe stad aan de Ganges, waar duizenden pelgrims en bewoners komen voor hun dagelijkse rituele wassingen...

Nu vanaf € 11.695 p.p

Zoektocht naar de sneeuwluipaard in India

Deze expeditie brengt u naar Ladakh in India om de heilige graal in de natuurwereld te zoeken; de illustere sneeuwluipaard. Onder begeleiding van een team aan trackers en een topgids bedwingt u hoge passen en bevindt u zich te midden van de woeste natuur in de Himalaya. De lokale bevolking noemt dit mysterieuze dier ook wel 'Grijze Geest’. Er wordt gezegd: “Pas als u hem gezien..

Nu vanaf € 9.495 p.p

De Thika walks door India

India leert u pas écht kennen op straat. Hier snuift u de geuren op van wierook en kruiden, drinkt u een glaasje chaithee, praat u met bloemenverkopers en staat u oog in oog met de heilige koe. Daarom ontwikkelden wij een aantal speciale Thika walks: wandelingen die volgens ons de essentie van een stad vangen. We nemen u graag mee door de drukke straten van Delhi, de blauwe wij..


Fietstour Old Delhi

Op de vroege ochtend neemt u deel aan een fietstour door Old Delhi. Uw gids leidt u feilloos langs de heilige koeien en druk toeterende riksja’s...


Fotogeniek India

India is het meest kleurrijke land ter wereld. Dompel uzelf onder in deze prachtige cultuur van India en neem alles in u op. Uw camera zal overuren draaien...


Ontdek India met de hele familie

Met haar niet-alledaagse culturele uitspattingen, bruisende steden en wonderbaarlijke natuur is India een perfect land voor een onvergetelijk familieavontuur. India verbreedt ieders kijk op de wereld. Het land intrigeert en ontroert, en laat u uiteindelijk vol positieve verbazing neerzakken op het bankje aan de Yamunarivier, waar aan de overkant de Taj Mahal pronkt in de ochten..