ACCOMMODATIES IN India

Taj Falaknuma Palace

Op 600 meter boven Hyderabad overnacht u op koninklijk niveau in dit voormalige paleis. Ooit gebouwd voor de Nizam in 1894, is dit betoverende gebouw nu een exclusief hotel waar de weelderige, koninklijke sfeer bewaard is gebleven. Onder leiding van prinses Esra zijn de kamers en suites gerenoveerd naar elegante en klassieke kamers met alle moderne voorzieningen die u wenst. De hoge plafonds en het uitzonderlijke meubilair geven u het gevoel alsof u de Nizam zelf bent. Voor het diner kunt u terecht in een van de restaurants om te genieten van een traditionele Indiase of Europese maaltijd. Til uw ervaring naar een hoger niveau door te dineren in de Gol Bungalow, een ultiem romantische locatie waar Koning George V en Queen Mary u voorgingen.  

ET-logo

Het verrassende zuiden van India

Het zuiden van India is vruchtbaar, tropisch en ontzettend veelzijdig. Geniet van prachtige Hindoetempels, vaar met een traditionele ‘houseboat’ door Kerala en ga op safari in het Nagarhole National Park. Een heerlijke reis door het andere India!..

Nu vanaf € 6.525 p.p

ET-logo

Rondreis Zuid-India

Zuid-India is een feest voor iedereen die van lekker eten houdt. De specerijen die in uw maaltijd worden gebruikt, zijn die ochtend vers geplukt. De ingrediënten van deze reis hebben echter nog veel meer in petto. Dompel uzelf onder in de rijke cultuur van Hyderabad en Mysore, spot Aziatische olifanten en luipaarden in Nagarhole National Park en ontspan in een luxe boomvilla op..

Nu vanaf € 7.945 p.p