ACCOMMODATIES IN India

Taj Banjaar Tola

Taj Banjaar Tola is een van de vier safarikampen van de vermaarde Taj hotelketen en is gelegen in Kanha National Park aan de oever van de Banjaar rivier. De lodge is onderverdeeld is een west camp en een east camp. Elk camp herbergt negen tentsuites die liggen op een verhoogd platform en traditioneel zijn ingericht met bamboe muurpanelen, een houten vloer en lokaal gemaakte meubels van hout van exotische Indiase bomen. Open de deuren naar de veranda en u wordt even stil. Het uitzicht op de snelstromende rivier en de omliggende natuur is overweldigend en onderstreept dat serene rust onlosmakelijk lijkt te zijn verbonden met dit ongerepte stukje India. Op culinair gebied kunt u volop afwisselen: een interactieve culinaire sessie, een Poolside Dinner en een Bush Dinner behoren allen tot de mogelijkheden. Voorts is er een bibliotheek voor wat literair vertier en kunt u na een avontuurlijke dag een verkwikkende duik nemen in het zwembad. 

ET-logo

Inspirerende rondreis India

Eigenlijk is India te groot om in één reis te zien. Maar u kunt in twee weken toch een hele goede indruk krijgen, mits het programma goed in elkaar zit. En laten wij daar nou specialist in zijn. U aanschouwt imposante maharadjaforten, verwondert zich over de schoonheid van de Taj Mahal en begeeft zich in het leefgebied van de Bengaalse tijger. Voor een spirituele ervaring maakt..

Nu vanaf € 9.275 p.p

ET-logo

Zoektocht naar de sneeuwluipaard in India

Deze expeditie brengt u naar Ladakh in India om de heilige graal in de natuurwereld te zoeken; de illustere sneeuwluipaard. Onder begeleiding van een team aan trackers en een topgids bedwingt u hoge passen en bevindt u zich te midden van de woeste natuur in de Himalaya. De lokale bevolking noemt dit mysterieuze dier ook wel 'Grijze Geest’. Er wordt gezegd: “Pas als u hem gezien..

Nu vanaf € 8.975 p.p