ACCOMMODATIES IN India

Snow Leopard Lodge

Verscholen in een afgelegen stuk van de westelijke Himalaya ligt Ladakh, een boeddhistische regio. In deze bergachtige omgeving ligt Snow Leopard Lodge, aan de rand van Ulley Chhu vallei op bijna 4 kilometer hoogte. Dit ruige gebied is ideaal voor het spotten van de Himalaya vos, steenbokken, Tibetaanse wolven en natuurlijk de mysterieuze sneeuwpanter. Vanaf de lodge heeft u een magnifiek uitzicht over de vallei en de omliggende bergen, waar u gegarandeerd steenbokken op ziet klimmen. In de lodge beschikt u over een eigen kamer met toegang tot warm water, wat in deze gebieden uitzonderlijk is. Tijdens uw zoektocht naar de sneeuwpanter wordt u professioneel begeleid door ervaren, lokale gidsen die dit berggebied als hun broekzak kennen. Na een dag in de wilde natuur krijgt u een welverdiende traditionele maaltijd geserveerd. 

ET-logo

Mysterious Ladakh

In het ‘hoge noorden’ van India ligt de regio Ladakh. In tegenstelling tot de rest van het land is dit juist een dunbevolkte streek. Hier zijn het niet de mensenmassa’s die imponeren, maar de ruige natuur. Tijdens uw vlucht van Delhi naar Leh ziet u door uw vliegtuigraam de Dhauladharbergketen opdoemen. Het vormt de opmaat voor de Indiase Himalaya. Hierachter strekt uw decor vo..

Nu vanaf € 8.975 p.p

ET-logo

Zoektocht naar de sneeuwluipaard in India

Deze expeditie brengt u naar Ladakh in India om de heilige graal in de natuurwereld te zoeken; de illustere sneeuwluipaard. Onder begeleiding van een team aan trackers en een topgids bedwingt u hoge passen en bevindt u zich te midden van de woeste natuur in de Himalaya. De lokale bevolking noemt dit mysterieuze dier ook wel 'Grijze Geest’. Er wordt gezegd: “Pas als u hem gezien..

Nu vanaf € 10.625 p.p