ACCOMMODATIES IN India

Royal Orchid Metropole

Het gebouw waarin het Royal Orchid Metropole is gevestigd werd in 1920 gebouwd door de toenmalige Maharadja van Mysore. Hij gebruikte het voor zijn Britse gasten. Nu is het een comfortabel sfeervol Heritage hotel. Alle ruime kamers bieden uitzonderlijk comfort voor een fijn verblijf. Het bijzondere hotel beschikt over drie verschillende restaurants, waar u de keuze heeft uit internationale en Indiase gerechten. Het Royal Orchid Metropole is een uitstekende uitvalsbasis voor het verkennen van de aangename stad Mysore.

ET-logo

Het verrassende zuiden van India

Het zuiden van India is vruchtbaar, tropisch en ontzettend veelzijdig. Geniet van prachtige Hindoetempels, vaar met een traditionele ‘houseboat’ door Kerala en ga op safari in het Nagarhole National Park. Een heerlijke reis door het andere India!..

Nu vanaf € 6.525 p.p

ET-logo

Rondreis Zuid-India

Zuid-India is een feest voor iedereen die van lekker eten houdt. De specerijen die in uw maaltijd worden gebruikt, zijn die ochtend vers geplukt. De ingrediënten van deze reis hebben echter nog veel meer in petto. Dompel uzelf onder in de rijke cultuur van Hyderabad en Mysore, spot Aziatische olifanten en luipaarden in Nagarhole National Park en ontspan in een luxe boomvilla op..

Nu vanaf € 7.945 p.p