ACCOMMODATIES IN India

Evolve Back Kabini

Bij het Evolve Back aan de Kabini rivier zult u zich gelijk thuis voelen. U verblijft in een van de hutten die in traditionele stijl gebouwd zijn, maar zijn voorzien van moderne faciliteiten. De 'pool hut' heeft een grote woonkamer, aparte slaapkamer, een badkamer met terras en een privézwembad. De 'Jacuzzi Hut' beschikt over dezelfde faciliteiten, maar heeft een privé buiten jacuzzi. Vanuit de lodge kunt u deelnemen aan safari's door Nagarhole National Park. Het park staat bekend om zijn grote populatie Aziatische olifanten en als u geluk heeft kunt u zelfs een tijger spotten. Naast de jeepsafari's kunt u ook een bootsafari maken of een natuurwandeling. Tussen de safari's door kunt u heerlijk ontspannen in of bij het zwembad of in Vidyasala, de ayurveda spa, waar u terecht kunt voor een heerlijke massage. In het restaurant Honey Comb worden zowel de Indiase als westerse keuken geserveerd.

ET-logo

Het verrassende zuiden van India

Het zuiden van India is vruchtbaar, tropisch en ontzettend veelzijdig. Geniet van prachtige Hindoetempels, vaar met een traditionele ‘houseboat’ door Kerala en ga op safari in het Nagarhole National Park. Een heerlijke reis door het andere India!..

Nu vanaf € 6.075 p.p

ET-logo

Rondreis Zuid-India

Zuid-India is een feest voor iedereen die van lekker eten houdt. De specerijen die in uw maaltijd worden gebruikt, zijn die ochtend vers geplukt. De ingrediënten van deze reis hebben echter nog veel meer in petto. Dompel uzelf onder in de rijke cultuur van Hyderabad en Mysore, spot Aziatische olifanten en luipaarden in Nagarhole National Park en ontspan in een luxe boomvilla op..

Nu vanaf € 7.325 p.p