ACCOMMODATIES IN India

Coco Lagoon

Coco Lagoon Resort by Great Mount is een fijn resort gelegen nabij Pollachi. Het resort ligt verscholen tussen de kokospalmen en is omgeven door groen. Het hotel straalt elegantie uit en er heerst een fijne ambiance. Coco Lagoon Resort by Great Mount biedt kamers in vijf verschillende categorieën, waarvan de pool villa een aanrader is. In het restaurant worden, zowel westerse als heerlijke lokale Indiase maaltijden bereid.

ET-logo

Het verrassende zuiden van India

Het zuiden van India is vruchtbaar, tropisch en ontzettend veelzijdig. Geniet van prachtige Hindoetempels, vaar met een traditionele ‘houseboat’ door Kerala en ga op safari in het Nagarhole National Park. Een heerlijke reis door het andere India!..

Nu vanaf € 6.525 p.p

ET-logo

Rondreis Zuid-India

Zuid-India is een feest voor iedereen die van lekker eten houdt. De specerijen die in uw maaltijd worden gebruikt, zijn die ochtend vers geplukt. De ingrediënten van deze reis hebben echter nog veel meer in petto. Dompel uzelf onder in de rijke cultuur van Hyderabad en Mysore, spot Aziatische olifanten en luipaarden in Nagarhole National Park en ontspan in een luxe boomvilla op..

Nu vanaf € 7.945 p.p