Stijlvol Dubai

Hoogtepunten van deze reis

  • Verblijf in de meest luxe hotels ter wereld
  • Ontdek Dubai tijdens de privé stadstour
  • Bezoek de Palm Jumeira, het kunstmatige eiland
  • Combinatie strand en woestijn
  • Invulling van het programma naar eigen wens
  • Verken het stijlvolle Dubai

Ervaar een luxe verblijf in Dubai waarbij u kennis maakt met deze indrukwekkende stad middels een privé stadstour. Natuurlijk kan een bezoek aan de wolkenkrabber Burj Khalifa niet ontbreken. Laat u verbazen door de contrasten van deze 'over de top' stad. Laat u volledig ontzorgen in de meest luxe hotels van de wereld.


Bewaar in moodboard

Dag 1: Amsterdam - Dubai

U vliegt met Emirates naar Dubai waar u dezelfde dag aankomt. Na aankomst op de luchthaven wordt u door middel van een versnelde procedure door de douane formaliteiten begeleid. U wordt welkom geheten en met een privétransfer naar uw accommodatie gebracht. Het strand ligt aan uw voeten waar u een prachtig uitzicht hebt op de Palm Jumeira.

Dag 2: Dubai

Vandaag maakt u kennis met het bruisende Dubai en bezoekt u de hoogtepunten van deze wereldstad. Dubai is de stad van de vele gezichten. Het nieuwe gedeelte van Dubai staat vol met indrukwekkende wolkenkrabbers en grote winkelcentra terwijl u het oude en traditionele karakter van Dubai terugziet in de souks waar vele handelaren hun eigen producten verkopen. Het is aan te raden om een bezoek te brengen aan beide gedeeltes van de stad om op die manier het contrast te ervaren. Bedenk hierbij dat Dubai vroeger een 'gewoon' vissersdorpje was. U bezoekt onder meer het Dubai National Museum, steekt met de watertaxi de 'Dubai Creek' over en bezoekt de indrukwekkende souks. Maar ook een bezoek aan de Burj Khalifa, een lunch met een verbluffend uitzicht en een bezoek aan 'The Palm' ontbreken niet vandaag. 

Dag 3: Dubai

U heeft de dag ter vrije besteding om deze bijzondere stad op eigen gelegenheid te ontdekken. Bent u benieuwd hoe Dubai eruit ziet vanuit de lucht? Stap aan boord van een watervliegtuig en vlieg over de stad terwijl u geniet van de adembenemende uitzichten op onder andere The Palm en The World.

Dag 4: Dubai - Al Maha woestijn

Vandaag reist u naar de woestijn waar het ultra luxe Al Maha resort is gelegen. U geniet van het prachtige kleurenspel en spannende activiteiten in woestijn.

Dag 5: Al Maha woestijn

Vandaag heeft u een volledige dag om te genieten van de prachtige omgeving. Ga met een gids op pad om meer over de woestijn te weten te komen of ontspan bij uw zwembad met uitzicht op de dorre omgeving.

Dag 6: Al Maha woestijn - Dubai

U wordt met een privé transfer terug gebracht naar Dubai en wel naar het Burj Al Arab. De laatste twee nachten verblijft u in het enige zeven sterren hotel ter wereld. De rest van de dag heeft u ter vrije invulling om de omgeving te verkennen of om rustig te vertoeven op de fijne stranden van Jumeirah Beach. Of kies voor een luxe yacht om voor de kust van Dubai te varen. Een andere mogelijkheid is om een bezoek te brengen aan de belangrijkste paardenraces ter wereld op het Meydan Racecourse. Van november tot en met maart komt de racewereld bijeen om voor gigantische bedragen deel te nemen aan de paardenraces.

Dag 7: Dubai

U geniet van het exclusieve Burj Al Arab. Dit zeven sterren hotel is alleen toegankelijk voor hotelgasten en genodigden. Tijdens een High Tea geniet u van een meesterwerk aan hartige lekkernijen terwijl u een geweldig uitzicht heeft over futuristisch Dubai vanuit de Sky View Bar. Deze bar zweeft als het ware aan het hotel, wat het een extra bijzondere locatie maakt. Voor het diner zijn er meerdere mogelijkheden. Voor een memorabele beleving raden wij u aan om te dineren in het Al Mahara Seafood restaurant. Hier worden exclusieve gerechten geserveerd terwijl u omringd bent door een schitterend aquarium.

Dag 8: Dubai - Amsterdam

Geniet van uw laatste dag in Dubai. U wordt opgehaald voor uw privétransfer naar de luchthaven voor uw terugvlucht naar Amsterdam. In de avond landt u op Amsterdam Schiphol met een koffer vol nieuwe herinneringen.


Data & prijzen

Deze reis is geheel op maat aan te passen. Wij helpen u graag met het samenstellen van uw reis op de door u gewenste vertrekdatum.

Opties & inbegrepen

Bij deze reis zijn uw retourvlucht, luchthaventransfers, overnachtingen met ontbijt, halve dag privéstadstour en toegang tot de Burj Khalifa inbegrepen. Aanvullingen zijn altijd mogelijk. We adviseren u graag hierover.

Wist u dat

De Burj Khalifa het hoogste gebouw ter wereld is?

ONZE SPECIALISTEN

Sabrina Iriks Reisspecialist

Sabrina Iriks

Latijns-Amerika en Poolgebieden specialist.


Telefoonnummer: 073 - 548 20 60
E-mail: s.iriks@experiencetravel.nl

Desire Schaper Reisspecialist

Desiré Schapers

Noord-Amerika, Caribbean, Azië en Europa specialist.


Telefoonnummer: 073 - 548 20 62
E-mail: d.schapers@experiencetravel.nl

Kirsten Vluggen Reisspecialist

Kirsten Vluggen

Azië, Amerika en Europa specialist.


Telefoonnummer: 073 - 548 20 62
E-mail: k.vluggen@experiencetravel.nl

Katrijn Berends Reisspecialist

Katrijn Berends

Noordpool, Afrika en Indische Oceaan specialist.


Telefoonnummer: 073 - 548 20 60
E-mail: k.berends@experiencetravel.nl

Corine den Hartog Reisspecialist

Corine den Hartog

Latijns-Amerika, Canada, Amerika en Nieuw-Zeeland specialist.


Telefoonnummer: 073 - 548 20 60
E-mail: c.denhartog@experiencetravel.nl

Dionne van Vugt Reisspecialist

Dionne van Vugt

Caribbean, Azië, Afrika, Australië, Nieuw-Zeeland en Pacific specialist.


Telefoonnummer: 073 - 548 20 60
E-mail: d.vanvugt@experiencetravel.nl

Reisspecialist Juliet

Juliet van Huuksloot

Latijns-Amerika & Midden-Amerika Specialist.


Telefoonnummer: 073 - 548 20 60
E-mail: j.vanhuuksloot@experiencetravel.nl

Reisspecialist Natasja

Natasja van Eldik

Caribbean & Afrika specialist.


Telefoonnummer: 073 - 548 20 60
E-mail: n.vaneldik@experiencetravel.nl

Reisspecialist Manon

Manon Schuurmans

Caribbean, Noord-Amerika, Afrika, Lapland en Dubai Specialist.


Telefoonnummer: 073 - 548 20 60
E-mail: m.schuurmans@experiencetravel.nl