ACCOMMODATIES IN China

LUX* Tea Horse Road Benzilan Hotel

Aan de toegangspoort tot de gletsjer van Meili Snow ligt Mountain National Park. LUX * Tea Horse Road Benzilan bevindt zich bij de ingang van het kleine dorpje Benzilan. Dit is een prachtig toevluchtsoord tot dit gebied. Dit boetiek hotel is sfeervol en lokaal ingericht met de kenmerken van de LUX *  service en daarnaast geïnspireerd op de ongeëvenaarde Tibetaanse gastvrijheid. Vanuit de sfeervolle kamers en suites heeft u een  spectaculair uitzicht op de Baima Snow Mountains. In het restaurant van het hotel wordt het menu samengesteld met de beste lokale en seizoensgebonden producten. De vallei biedt milde weeromstandigheden, waardoor het hele jaar door de perfecte uitvalsbasis is om de omringende gletsjers te bezoeken. Waag u buiten de gebaande paden, oorspronkelijk beroemd vanwege de vroegere oude romantische handelsroute Tea Horse Road of neem deel aan het ochtendgebed in een nabij gelegen Tibetaans klooster. 
 

ET-logo

Adembenemend China

China is een eeuwenoud keizerrijk waarvan alle aspecten fascineren. Tijdens deze luxe 23-daagse reis leert u de Aziatische reus kennen. U ontdekt de keizerstad Beijing, dwaalt door het verleden in Lijiang en waant uzelf in een mysterieus schilderij in de prachtige natuurrijke omgeving van Yangshuo. U overnacht in bijzondere luxe en zeer comfortabele accommodaties...

Nu vanaf € 8.295 p.p

ET-logo

Ontdek spectaculair China

Grillige bergpieken, oogverblindend heldere bergmeren en kolkende rivieren; qua natuur heeft deze 15-daagse reis veel te bieden. Maar ook de geschiedenis en cultuur komen tot leven en dat alles natuurlijk geheel in luxe en stijl. Het zal u aan niets ontbreken tijdens deze reis!..

Nu vanaf € 5.775 p.p