ACCOMMODATIES IN Bhutan

Six Senses Gangtey

Six Senses Gangtey ligt in de prachtige Phobjikha vallei. Dit is een schilderachtige omgeving, waarbij de vallei omringd wordt door glooiende groene heuvels. Dit gebied is de winterresidentie van de spirituele Zwartnekkraanvogels die hier elk jaar in oktober vanuit Tibet aankomen om te overwinteren. Six Senses Gangtey heeft acht ruime en prachtig ingerichte suites en een villa met twee slaapkamers, waarbij gebruik is gemaakt van licht hout en lichte tinten. De nadruk bij Six Senses ligt op wellness en dat sluit naadloos aan op serene rust die heerst in het Koninkrijk Bhutan. In de keuken worden heerlijke gerechten bereid en producten komen uit eigen biologische tuin. De vallei leent zich goed voor mooie wandelingen en tochten per mountainbike en heeft een paar spirituele kloosters die een bezoek waard zijn.

ET-logo

Als een vorst door Bhutan

Er gaat een wereld voor u open wanneer u het geïsoleerde Bhutan betreedt. Bewonder de prachtige natuur, bergen, bijzondere kloosters en bezienswaardige Dzongs. U verblijft in prachtig gelegen Amankora Lodges. Deze reis tovert gegarandeerd en glimlach op uw gezicht!..

Nu vanaf € 12.995 p.p

Bhutan Gebedsvlaggen
ET-logo

Culturele rondreis Bhutan

Bhutan overtreft tijdens deze 15-daagse rondreis niet alleen uw verwachtingen, het werkt zelfs therapeutisch. Kunt u zich een land voorstellen zonder stoplichten en neonreclames? Waar de mensen geen stress kennen en de lucht nog écht schoon is? Maak kennis met het groene koninkrijk Bhutan, verborgen tussen de toppen van de Himalaya. Laat u verrassen door de prachtige Drum Dance..

Nu vanaf € 5.195 p.p

ET-logo

Religieuze Festivals in Bhutan

Tijdens uw verblijf beleeft u 3 boeddhistische Festivals ook wel genaamd Tshechu. Guru Rinpoche (Guru Padmasambhava) is de heilige die het boeddhisme in Bhutan introduceerde in de 8e-eeuw. De Tsechu’s vinden plaats in of rond een boeddhistisch klooster of een Dzong...

Nu vanaf € 8.575 p.p