ACCOMMODATIES IN Bhutan

Six Senses Bumthang

Het nieuwe Six Senses Bumthang is gebouwd tussen de pijnbomen in een bos te midden van het spirituele hart van Bhutan. De lodge is intiem opgezet met slechts acht suites en een villa, waardoor u volledige privacy ervaart. Zowel voor de buitenkant van de suites als voor het interieur is gebruik gemaakt van gerecycled hout. De suites beschikken over grote raampartijen en een ruim terras. Vanuit hier bezoekt u de vele kloosters in de directe omgeving van de lodge , de 16e eeuwse Tamzhing Lhundrup Lhakhang Tempel of u kunt het Kencho Sum Lakhang klooster bezoeken. Na al deze activiteiten kunt u ontspannen met een traditioneel hot stone bad in de Spa, gevolgd door een heerlijke maaltijd in het restaurant. De lodge is bereikbaar via een sprookjesachtige route, waarbij u pittoreske valleien en hoge bergtoppen passeert. U kunt Six Senses Bumthang ook bereiken per helikopter vanaf Paro airport.

ET-logo

Als een vorst door Bhutan

Er gaat een wereld voor u open wanneer u het geïsoleerde Bhutan betreedt. Bewonder de prachtige natuur, bergen, bijzondere kloosters en bezienswaardige Dzongs. U verblijft in prachtig gelegen Amankora Lodges. Deze reis tovert gegarandeerd en glimlach op uw gezicht!..

Nu vanaf € 12.995 p.p

Bhutan Gebedsvlaggen
ET-logo

Culturele rondreis Bhutan

Bhutan overtreft tijdens deze 15-daagse rondreis niet alleen uw verwachtingen, het werkt zelfs therapeutisch. Kunt u zich een land voorstellen zonder stoplichten en neonreclames? Waar de mensen geen stress kennen en de lucht nog écht schoon is? Maak kennis met het groene koninkrijk Bhutan, verborgen tussen de toppen van de Himalaya. Laat u verrassen door de prachtige Drum Dance..

Nu vanaf € 5.195 p.p

ET-logo

Religieuze Festivals in Bhutan

Tijdens uw verblijf beleeft u 3 boeddhistische Festivals ook wel genaamd Tshechu. Guru Rinpoche (Guru Padmasambhava) is de heilige die het boeddhisme in Bhutan introduceerde in de 8e-eeuw. De Tsechu’s vinden plaats in of rond een boeddhistisch klooster of een Dzong...

Nu vanaf € 8.575 p.p

ET-logo

Rondreis Authentiek Oost-Bhutan

Tijdens deze 18-daagse rondreis bezoek u in Bhutan the debating of the monks, een bijzonder monnikengebruik in Bumthang. Ga op zoek naar de zwarthalskraanvogel op de akkers van de Trashi Yangtsevallei. En sla de wandeling naar het schitterend gelegen Taktsangklooster, ofwel Tigers Nest, niet over. In ongerept Oost-Bhutan gaat u verder dan andere reizigers en ontdekt u het land ..

Nu vanaf € 5.695 p.p