ACCOMMODATIES IN Bhutan

Naksel Boutique Resort & Spa

Naksel Boutique Hotel & Spa is een fijn toevluchtsoord net buiten Paro gelegen op circa 2700 meter hoogte. Naksel Boutique heeft een mooi uitzicht over de Paro Vallei en ligt daarnaast aan de rand van het bos en het rustige Ngoba dorp. Hier komt tevens de naam vandaag, want Naksel betekent in het Dzongka "Bos". Het hotel bestaat uit een hoofdgebouw, lodge met omliggende huisjes van hout. Alle kamers zijn traditioneel ontworpen en ingericht met Bhutaans kunst en vakmanschap en uitgerust met moderne voorzieningen. Dineer in het ​​Olive Restaurant of neem een drankje in de Naksel Chabchu Bar. Buiten bij de overdekte vuurplaats geniet u van een uitzicht over Mount Jumolhari.

ET-logo

Als een vorst door Bhutan

Er gaat een wereld voor u open wanneer u het geïsoleerde Bhutan betreedt. Bewonder de prachtige natuur, bergen, bijzondere kloosters en bezienswaardige Dzongs. U verblijft in prachtig gelegen Amankora Lodges. Deze reis tovert gegarandeerd en glimlach op uw gezicht!..

Nu vanaf € 12.995 p.p

Bhutan Gebedsvlaggen
ET-logo

Culturele rondreis Bhutan

Bhutan overtreft tijdens deze 15-daagse rondreis niet alleen uw verwachtingen, het werkt zelfs therapeutisch. Kunt u zich een land voorstellen zonder stoplichten en neonreclames? Waar de mensen geen stress kennen en de lucht nog écht schoon is? Maak kennis met het groene koninkrijk Bhutan, verborgen tussen de toppen van de Himalaya. Laat u verrassen door de prachtige Drum Dance..

Nu vanaf € 5.195 p.p

ET-logo

Religieuze Festivals in Bhutan

Tijdens uw verblijf beleeft u 3 boeddhistische Festivals ook wel genaamd Tshechu. Guru Rinpoche (Guru Padmasambhava) is de heilige die het boeddhisme in Bhutan introduceerde in de 8e-eeuw. De Tsechu’s vinden plaats in of rond een boeddhistisch klooster of een Dzong...

Nu vanaf € 8.575 p.p