ACCOMMODATIES IN Bhutan

Bhutan Spirit Sanctuary

Ontdek schoonheid op hoogte in de Neyphu Vallei tegen een achtergrond van ongerepte bossen en te midden van groene rijstvelden vindt u deze exclusieve Bhutaanse verblijfplaats. Bhutan Spirit Sanctuary is onderdeel van Small Luxury Hotels of the World. De architectuur van dit kleinschalige boetiekhotel is geïnspireerd op de traditionele Bhutaanse Dzong (tempel). Via de entreepoorten arriveert u op een serene binnenplaats, waar een speciaal ritueel plaatsvindt om u te verwelkomen. De kamers zijn stijlvol, comfortabel en van alle gemakken voorzien ingericht. Vanaf uw balkon of terras heeft u een prachtig uitzicht over de groene vallei.Het indrukwekkende restaurant heeft kamerhoge ramen om tijdens uw ontbijt, lunch en diner te genieten van het uitzicht en daarnaast een prachtig buitenterras met grote vuurkorf. U wordt dagelijks getrakteerd op een compleet ontbijt, 4-gangen lunch en een 6-gangen diner. De Sanctuary heeft eigen groentetuinen, een fruitboomgaard en een kas, waar mogelijk worden lokale producten gebruikt. Kom tot rust tijdens een yogales of geniet van traditionele Bhutaanse behandelingen in de uitmuntende Spa die inbegrepen zijn bij uw verblijf. Hier wordt gebruik gemaakt van meer dan 100 natuurlijke kruiden. U kunt tijdens uw verblijf alle Spa behandelingen ondergaan. Wilt u liever actief bewegen? In de Neyphu vallei kunt u prachtige wandelingen maken, natuurlijk gecombineerd met een huisgemaakte picknick. 

ET-logo

Als een vorst door Bhutan

Er gaat een wereld voor u open wanneer u het geïsoleerde Bhutan betreedt. Bewonder de prachtige natuur, bergen, bijzondere kloosters en bezienswaardige Dzongs. U verblijft in prachtig gelegen Amankora Lodges. Deze reis tovert gegarandeerd en glimlach op uw gezicht!..

Nu vanaf € 12.995 p.p

Bhutan Gebedsvlaggen
ET-logo

Culturele rondreis Bhutan

Bhutan overtreft tijdens deze 15-daagse rondreis niet alleen uw verwachtingen, het werkt zelfs therapeutisch. Kunt u zich een land voorstellen zonder stoplichten en neonreclames? Waar de mensen geen stress kennen en de lucht nog écht schoon is? Maak kennis met het groene koninkrijk Bhutan, verborgen tussen de toppen van de Himalaya. Laat u verrassen door de prachtige Drum Dance..

Nu vanaf € 5.195 p.p

ET-logo

Religieuze Festivals in Bhutan

Tijdens uw verblijf beleeft u 3 boeddhistische Festivals ook wel genaamd Tshechu. Guru Rinpoche (Guru Padmasambhava) is de heilige die het boeddhisme in Bhutan introduceerde in de 8e-eeuw. De Tsechu’s vinden plaats in of rond een boeddhistisch klooster of een Dzong...

Nu vanaf € 8.575 p.p