ACCOMMODATIES IN Bhutan

Amankora Thimphu Lodge

De Lodge van Amankora in Thimphu ligt in de regio van Motithang en op ongeveer 20 minuten rijden van Thimphu stad. De lodge is rustig gelegen en wordt omgeven door dennenbomen. Het gebouw heeft de stijl van een traditionele Bhutaanse Dzong. Hoge plafonds, witte muren met houten lambrisering sieren dit verblijf. De 16 luxe suites zijn verspreid over 2 gebouwen. Vanuit het restaurant heeft u een uitzicht op de nabijgelegen beek en het omliggende dennenbos. ook hier op de kaart treft u een Aziatisch en Westers menu. Daarnaast heeft het een sfeervol buitenterras met open vuurplaats. Er is een mooie spa met drie behandelkamers en een stoombad. Kenmerkend voor Thimhpu is een hete olie Ayurvedische hoofdmassage. Wandelen en fietsen zijn misschien wel de beste manieren om het ongelooflijke landschap te verkennen en de lodge heeft al wat leuke routes uitgestippeld. In deze Lodge zal het u aan niets ontbreken.

ET-logo

Als een vorst door Bhutan

Er gaat een wereld voor u open wanneer u het geïsoleerde Bhutan betreedt. Bewonder de prachtige natuur, bergen, bijzondere kloosters en bezienswaardige Dzongs. U verblijft in prachtig gelegen Amankora Lodges. Deze reis tovert gegarandeerd en glimlach op uw gezicht!..

Nu vanaf € 12.995 p.p

Bhutan Gebedsvlaggen
ET-logo

Culturele rondreis Bhutan

Bhutan overtreft tijdens deze 15-daagse rondreis niet alleen uw verwachtingen, het werkt zelfs therapeutisch. Kunt u zich een land voorstellen zonder stoplichten en neonreclames? Waar de mensen geen stress kennen en de lucht nog écht schoon is? Maak kennis met het groene koninkrijk Bhutan, verborgen tussen de toppen van de Himalaya. Laat u verrassen door de prachtige Drum Dance..

Nu vanaf € 5.195 p.p

ET-logo

Religieuze Festivals in Bhutan

Tijdens uw verblijf beleeft u 3 boeddhistische Festivals ook wel genaamd Tshechu. Guru Rinpoche (Guru Padmasambhava) is de heilige die het boeddhisme in Bhutan introduceerde in de 8e-eeuw. De Tsechu’s vinden plaats in of rond een boeddhistisch klooster of een Dzong...

Nu vanaf € 8.575 p.p