ACCOMMODATIES IN Bhutan

Amankora Paro Lodge

De Paro Lodge, Amankora ligt op een hoogte van 2.250 meter in de fabelachtige Paro Vallei. Amankora heeft 5 lodges verspreid door Bhutan die door de jaren heen zijn uitgegroeid tot een begrip in Bhutan en ver daarbuiten. Het waren daarbij de eerste echt exclusieve verblijven in het Koninkrijk Bhutan. De Paro Lodge wordt omgeven door dichtbegroeide, groene dennenbossen. De 24 sfeervolle suites zijn verspreid over 6 gebouwen met 2 etages. Bij de inrichting is gebruik gemaakt van natuurlijke elementen met modern design. Lichte tinten en hout zorgen voor een rustige uitstraling, een plek waar u helemaal tot rust komt. Op de kamer treft u voor de koudere dagen een traditionele hout gestookte kachel aan, ook wel genaamd Bukhari en vanuit het zitje bij uw raam kijkt u uit over de besneeuwde toppen van de Jhomolhari. De royale spa, met twee verdiepingen, wordt omgeven door glinsterende naaldbomen in het bos. Op culinair gebied schuift u aan in het eigen restaurant van het resort, waar u in de zomermaanden op het sfeervolle buitenterras tussen de dennenbomen kunt zitten. U proeft hier de fijnste smaken uit de Bhutanese en internationale keuken. 

ET-logo

Als een vorst door Bhutan

Er gaat een wereld voor u open wanneer u het geïsoleerde Bhutan betreedt. Bewonder de prachtige natuur, bergen, bijzondere kloosters en bezienswaardige Dzongs. U verblijft in prachtig gelegen Amankora Lodges. Deze reis tovert gegarandeerd en glimlach op uw gezicht!..

Nu vanaf € 12.995 p.p

Bhutan Gebedsvlaggen
ET-logo

Culturele rondreis Bhutan

Bhutan overtreft tijdens deze 15-daagse rondreis niet alleen uw verwachtingen, het werkt zelfs therapeutisch. Kunt u zich een land voorstellen zonder stoplichten en neonreclames? Waar de mensen geen stress kennen en de lucht nog écht schoon is? Maak kennis met het groene koninkrijk Bhutan, verborgen tussen de toppen van de Himalaya. Laat u verrassen door de prachtige Drum Dance..

Nu vanaf € 5.195 p.p

ET-logo

Religieuze Festivals in Bhutan

Tijdens uw verblijf beleeft u 3 boeddhistische Festivals ook wel genaamd Tshechu. Guru Rinpoche (Guru Padmasambhava) is de heilige die het boeddhisme in Bhutan introduceerde in de 8e-eeuw. De Tsechu’s vinden plaats in of rond een boeddhistisch klooster of een Dzong...

Nu vanaf € 8.575 p.p