ACCOMMODATIES IN Bhutan

Amankora Gangtey Lodge

De Amankora, Gangtey Lodge is gelegen in de Phobjikha vallei nabij het dorp Gangtey. Deze Lodge is gelegen op een met bos bedekte heuvel en heeft een schilderachtig uitzicht over de vallei en het 16e eeuwse klooster Gangtey Goemba. De vallei maakt deel uit van het natuurreservaat Black Mountains National Park en elke winter komen vanuit Tibet de zwartnekkraanvogels om hier te overwinteren. De lodge beschikt over 8 suites. Het interieur van de suites is identiek aan die van de andere Amankora Lodges en hebben traditionele houtkachels en zitbanken bij het raam. De eetkamer heeft grote eettafels, waar u samen dineert. De lodge heeft een spa en een bibliotheek om na een actieve dag even volledig tot rust te komen. Geniet van een Bhutaans diner op een speciale locatie, een aardappelhut waar een gedekte tafel voor u klaarstaat. Bij kaarslicht en verwarmd door een bukhari-kachel geniet u hier van een diner. Eet smakelijk!

ET-logo

Als een vorst door Bhutan

Er gaat een wereld voor u open wanneer u het geïsoleerde Bhutan betreedt. Bewonder de prachtige natuur, bergen, bijzondere kloosters en bezienswaardige Dzongs. U verblijft in prachtig gelegen Amankora Lodges. Deze reis tovert gegarandeerd en glimlach op uw gezicht!..

Nu vanaf € 12.995 p.p

Bhutan Gebedsvlaggen
ET-logo

Culturele rondreis Bhutan

Bhutan overtreft tijdens deze 15-daagse rondreis niet alleen uw verwachtingen, het werkt zelfs therapeutisch. Kunt u zich een land voorstellen zonder stoplichten en neonreclames? Waar de mensen geen stress kennen en de lucht nog écht schoon is? Maak kennis met het groene koninkrijk Bhutan, verborgen tussen de toppen van de Himalaya. Laat u verrassen door de prachtige Drum Dance..

Nu vanaf € 5.195 p.p

ET-logo

Religieuze Festivals in Bhutan

Tijdens uw verblijf beleeft u 3 boeddhistische Festivals ook wel genaamd Tshechu. Guru Rinpoche (Guru Padmasambhava) is de heilige die het boeddhisme in Bhutan introduceerde in de 8e-eeuw. De Tsechu’s vinden plaats in of rond een boeddhistisch klooster of een Dzong...

Nu vanaf € 8.575 p.p