ACCOMMODATIES IN Zuid-Afrika

No image

Phinda Vlei Lodge

Het Phinda Private Game Reserve bestaat uit 23.000 hectare en grenst aan het iSimangaliso Wetland Park. Phinda beschikt over zeven verschillende ecosystemen. Hierdoor treft u een zeer gevarieerd wild- en vogelleven aan. Ook op zee kunt u onvergetelijke excursies maken. In Phinda wordt dan ook gesproken van de 'Big 7'. Naast de 'Big 5' kunt u hier ook walvissen en haaien spotten. Uw verblijf staat geheel in het teken van safari. Omdat het wild 's ochtends het meest actief is, staat u vroeg op om een game drive te maken. 's Middags kunt u ontspannen bij het zwembad. In de namiddag gaat u weer op safari omdat het wild dan weer op pad gaat om water te zoeken en te gaan jagen. De zeer exclusieve Phinda Vlei Lodge ligt aan het randje van het unieke Sand Forest. U kijkt uit op Phinda's 'wetland' systeem. Een locatie waar jachtluipaarden graag rondzwerven. De zes suites, gemaakt van riet, teak en glas, zijn voorzien van een privé plunge pool. Vanaf uw buitendek bewondert u de vele vogels en het wild. Een wandelsafari en twee game drives per dag zijn bij uw verblijf inbegrepen.

Zuid-Afrika - Landschap met Neushoorn en Leeuw
EE-logo

Bescherm de neushoorn

De wereld beter achterlaten, dat is het motto van deze begeleide reis door het Phinda Private Game Reserve in Kwazulu Natal, Zuid-Afrika. Met maximaal acht personen en onder leiding van een gespecialiseerde ranger neemt u deel aan allerlei duurzaamheidsprojecten, bezoekt u de lokale Zoeloebevolking, maakt u kennis met de onderzoekers en ondersteunt u het team bij het realiseren..

Nu vanaf € 12.995 p.p

Leopaard - Zuid-Afrika
ET-logo

Safari in stijl

Deze 9-daagse reis is voor de echte natuur- en wildlife liefhebber. Ontdek niet alleen de 'Big Five' maar ook de krokodillen en vele vogelsoorten in het iSimangaliso Wetland Park. Vanuit de Phinda Mountain Lodge is het zelfs mogelijk een schildpad tour te maken en (in het juiste seizoen) walvissen te gaan spotten. Ontdek de grote diversiteit aan dieren in Zuid-Afrika...

Nu vanaf € 7.095 p.p