ACCOMMODATIES IN Zuid-Afrika

Mhondoro Game Lodge

Mhondoro Safari Lodge & Villa is gelegen in het malaria vrije Welgevonden Game Reserve, op circa drie uur rijden vanaf Johannesburg. Doordat er in het Welgevonden Reservaat niet off road gereden mag worden, voelen de wilde dieren zich niet opgejaagd en kunt u ze in alle kalmte bewonderen.

Mhondoro Lodge bestaat uit één villa en slechts een handvol chalets die uitzicht bieden op de waterplaats en de bergen van het Waterberggebied. Door de kleinschaligheid van de lodge geniet u van persoonlijke service. Ieder suite is individueel en stijlvol gedecoreerd. Vanaf uw privé terras kijkt u uit over het safarireservaat. Verder beschikt Mhondoro Lodge over een lounge, bar, gym, spa en zwembad met terras. Er is een grote waterhole voor de lodge waarbij u het wild vanaf een hide ook kunt spotten. Bij uw verblijf zijn alle maaltijden, lokale wijnen, bier, frisdranken en twee game drives per dag inbegrepen. 

Noot: Om het Welgevonden Reservaat goed te onderhouden bestaat er een zogenaamde conservation fee (ZAR 70 p.p.p.n.) die u ter plekke dient te voldoen bij uw accommodatie. Houdt u hier rekening mee.