Ingang Hoofgebouw Madikwe Safari Lodge Zuid-Afrika

ACCOMMODATIES IN Zuid-Afrika

Madikwe Safari Lodge

Madikwe Safari Lodge is gelegen in een afwisselend landschap in het noordoosten van het malariavrije Madikwe Game Reserve. In dit deel van het reservaat gaat het open woestijnlandschap van de Kalahari over in de bush. De toegang tot het park is volledig voorbehouden aan gasten die in een van de lodges verblijven. U zult hier dan ook geen grote colonnes aan safarivoertuigen tegenkomen. In het malariavrije gebied kunt u naast de Big Five ook giraffes, zebra's, nijlpaarden en witte en zwarte neushorens tegenkomen. Uniek in het park is de met uitsterven bedreigde wilde hond.

Madikwe Safari Lodge bestaat uit drie kleinschalige, exclusieve lodges met elk een eigen aantrekkingskracht waar u zich absoluut één met de natuur voelt. Lelapa Lodge is de grootste en is de perfecte keuze voor families. Lelapa betekent letterlijk familie en dat is ook precies het gevoel dat u hier krijgt. In tegenstelling tot vele andere lodges kent Lelapa geen leeftijdsbeperkingen ten aanzien van kinderen en worden er diverse educatieve activiteiten georganiseerd waarbij zij spelenderwijs kennis maken met de Afrikaanse wildernis. Wenst u meer rust en privacy? Dan is de Kopano Lodge of Dithaba Lodge de juiste keuze. Kopano betekent ''kleine bijeenkomst'' en dat is ook precies wat u hier treft. Met slechts vier suites voelt u zich hier een speciale gast. De Dithaba Lodge dankt haar naam aan de ligging op een berg. De stilte wordt hier enkel onderbroken door de brul van een leeuw. De vier luxueuze suites bieden een fenomenaal uitzicht over de vlaktes en het voorbijtrekkende wild. In de Kopano en Dithaba Lodge zijn alleen kinderen vanaf 16 jaar en ouder welkom.

De in totaal twintig suites van de Madikwe Safari Lodge zijn uiterst stijlvol ingericht met rode, aardse tinten die feilloos mengen met de omgeving. Elke suite beschikt over een en-suite badkamer met binnen- en buitendouche, lounge met open haard voor de koelere avonden en een behaaglijk terras met privé plunge pool. De maaltijden, van ontbijt/brunch tot diner, zijn uitmuntend verzorgd en u zult verrast zijn met de culinaire invulling van uw safariverblijf. Ochtend- en avondsafari's onder leiding van gekwalificeerde gidsen staan vast op het programma, maar ook bush walks, vogelspotten, sterrenkijken en een bezoek aan de lokale gemeenschap behoren tot de mogelijkheden. Welke lodge ook uw voorkeur heeft, een verblijf in Madikwe Safari Lodge staat garant voor een allesomvattende natuurbeleving in een intieme, stijlvolle setting.