Genieten met het gezin in Zuid-Afrika

Hoogtepunten van deze reis

  • Verblijf in een luxe tent middenin de bush
  • Speciale ranger activiteiten voor kinderen
  • Kom oog in oog te staan met de Big Five
  • Malariavrij wildpark
  • Verken Moederstad Kaapstad
  • Zie walvissen, pinguïns en zeeleeuwen

Sommige van de dierbaarste herinneringen zijn aan familievakanties en Zuid-Afrika belooft de meest onvergetelijke te zijn! Deze reis is precies zoals de titel aangeeft, genieten met uw gezin. Een combinatie van sprankelende oceanen en indrukwekkende natuur, vol belevenissen en ervaringen.


Bewaar in moodboard

Dag 1: Amsterdam – Kaapstad

Vanaf Schiphol reist u direct per KLM naar Kaapstad, waar u halverwege de avond arriveert. Onze lokale vertegenwoordiging staat klaar om u te verwelkomen waarna u naar uw hotel gebracht wordt. U verblijft in de gezellige wijk Gardens in de schaduw van de indrukwekkend Tafelberg en het uitkijkpunt Lions Head. De centrale ligging borgt tevens dat u gemakkelijk de stad en de wijde omgeving kunt gaan verkennen.  

Dag 2-3: Kaapstad

In Kaapstad zult en kunt u zich simpelweg niet vervelen. Bruisend stadsleven, spannende bergavonturen en relaxte stranddagen, is er voor elk wat wils, ongeacht leeftijd of interesse. Wij adviseren u graag over de beste stranden voor een heerlijke dag. Onze partner in Zuid-Afrika zorgt voor de strandtassen, handdoeken en zelfs een picknick, indien gewenst. Langs de kust zijn ook veel uitzonderlijke restaurants die de meest verse zeevruchten serveren. Een van 's werelds mooiste plekken om te wandelen, lunchen óf om een openluchtconcert bij te wonen, Kirstenbosch botanische tuin. Een dag verkennen langs het Kaaps Schiereiland brengt u achter iedere hoek een nieuwe verrassing. De pinguïns bij Boulders Beach en de prachtige route langs Chapmans Peak met aan de ene kant hoge kliffen en de andere kant de oceaan. 

Dag 4: Kaapstad – Johannesburg – Marataba

U wordt opgehaald bij het hotel voor uw reis naar het volgende avontuur. In ongeveer twee uur vliegt u van Kaapstad naar Johannesburg. Eenmaal aangekomen staat ook hier uw chauffeur voor u klaar om u naar uw lodge voor de komende dagen te brengen. U zult op tijd aankomen voor de eerste middag game drive. Vergeet niet een trui mee te nemen want zodra de zon ondergaat kan het flink afkoelen. Bij terugkomst zal de frisse buitenlucht zeker zorgen voor een goede trek en staat het diner op u te wachten.  

Dag 5-6: Marataba

De komende dagen geeft u zich als het ware over aan het team van Marataba Safari Lodge, die er alles aan zullen doen om u en uw gezin het volledig naar wens te maken. De mogelijkheden aan activiteiten zijn eindeloos van game drives in een 4x4 voertuig met een ervaren ranger en zelfs een spotter, die met name oog houdt op de sporen, tot riviersafaris, waarbij u vanaf het water de dieren aan de kant hun dorst zien lessen. Ontbijt, lunch en diner zijn keer op keer weer een heerlijke verrassing en heeft u trek tussendoor dan wordt ook daarvoor gezorgd.  

Afrika is de bakermat van de beschaving, maar op safari zijn in Marataba voelt alsof de moderne wereld niet eens bestaat. Alle leden van de Big Five zijn aanwezig, inclusief een gezonde populatie van de ernstig bedreigde zwarte neushoorn, meer dan 360 vogelsoorten, waaronder 's werelds grootste kolonie bedreigde Kaapse gieren.  

Dag 7-8: Marataba – Johannesburg - Amsterdam

In de loop van de dag neemt u afscheid van Marataba en wordt u naar de luchthaven van Johannesburg gebracht voor uw terugvlucht naar Amsterdam. De volgende ochtend land u in Nederland en kunt u terugkijken op een hopelijk levenslange herinnering voor u en uw gezin! 


Data & prijzen

De genoemde prijs is gebasseerd op 2 volwassenen en 2 kinderen, in de leeftijd tussen 6 en 12 jaar. Feitelijk is de volwassenenprijs € 6.595 per persoon en de prijs voor kinderen € 1.345 per persoon.

Opties & inbegrepen

Bij deze reis zijn uw retourvlucht, privétransfers, overnachtingen en genoemde activiteiten inbegrepen. Aanvullingen zijn altijd mogelijk. Wij adviseren u graag hierover.

Wist u dat

Zuid-Afrika heeft maar liefst 11 officiële talen waarvan een Afrikaans wat lijkt op het Nederlands. Ondanks dat het een van de jongste talen ter wereld is, is het Afrikaans de meest gesproken taal in de West Kaap.

ONZE SPECIALISTEN

Sabrina Iriks Reisspecialist

Sabrina Iriks

Latijns-Amerika en Poolgebieden specialist.


Telefoonnummer: 073 - 548 20 60
E-mail: s.iriks@experiencetravel.nl

Desire Schaper Reisspecialist

Desiré Schapers

Noord-Amerika, Caribbean, Azië en Europa specialist.


Telefoonnummer: 073 - 548 20 62
E-mail: d.schapers@experiencetravel.nl

Kirsten Vluggen Reisspecialist

Kirsten Vluggen

Azië, Amerika en Europa specialist.


Telefoonnummer: 073 - 548 20 62
E-mail: k.vluggen@experiencetravel.nl

Katrijn Berends Reisspecialist

Katrijn Berends

Noordpool, Afrika en Indische Oceaan specialist.


Telefoonnummer: 073 - 548 20 60
E-mail: k.berends@experiencetravel.nl

Corine den Hartog Reisspecialist

Corine den Hartog

Latijns-Amerika, Canada, Amerika en Nieuw-Zeeland specialist.


Telefoonnummer: 073 - 548 20 60
E-mail: c.denhartog@experiencetravel.nl

Dionne van Vugt Reisspecialist

Dionne van Vugt

Caribbean, Azië, Afrika, Australië, Nieuw-Zeeland en Pacific specialist.


Telefoonnummer: 073 - 548 20 60
E-mail: d.vanvugt@experiencetravel.nl

Reisspecialist Juliet

Juliet van Huuksloot

Latijns-Amerika & Midden-Amerika Specialist.


Telefoonnummer: 073 - 548 20 60
E-mail: j.vanhuuksloot@experiencetravel.nl

Reisspecialist Natasja

Natasja van Eldik

Caribbean & Afrika specialist.


Telefoonnummer: 073 - 548 20 60
E-mail: n.vaneldik@experiencetravel.nl

Reisspecialist Manon

Manon Schuurmans

Caribbean, Noord-Amerika, Afrika, Lapland en Dubai Specialist.


Telefoonnummer: 073 - 548 20 60
E-mail: m.schuurmans@experiencetravel.nl