ACCOMMODATIES IN Zuid-Afrika

Dundi Lodge

Gelegen in de nabijheid van de beroemde Augrabies Falls vindt u de kleinschalige Dundi Lodge. Dit is uw ideale uitvalsbasis voor het verkennen van dit prachtige gebied dat een van de grootste watervallen van Zuidelijk-Afrika herbergt. De stijlvolle kamers zijn van alle gemakken voorzien. Het zwembad is ideaal voor een verfrissende duik na een intensieve dag in de natuur. In het restaurant van de lodge kunt u genieten van een smaakvol diner met bijpassende wijnen uit de regio. Vanuit de lodge kunt u een diversiteit aan activiteiten ondernemen waaronder raften, vissen op de Oranje rivier of een game drive in het wildreservaat.

Voy Exterior Cruiseschip Buitenkant
ET-logo

Cruise van Barcelona naar Kaapstad

De Seven Seas Voyager neemt u mee op een unieke cruise van Barcelona naar Kaapstad. Tijdens deze gevarieerde reis verkent u prachtige steden, ontdekt u de rijke natuur en ervaart u verschillende culturen en tradities. Het schip van de rederij Regent verheft elk detail tot in perfectie en biedt uitzonderlijke stijl en service. De vloot beschikt over talloze faciliteiten en chiqu..

Nu vanaf € 16.695 p.p

Cederberg Kagga Kama Zuid-Afrika
ET-logo

De diversiteit van Kaapstad en omgeving

In één week een enorme diversiteit in gebieden, op maximaal 4 uur rijden afstand van elkaar. Bruisend Kaapstad, natuur & cultuur in de Cederberg en de reis sluit af met een idyllisch verblijf in Paternoster aan de kust...

Nu vanaf € 2.895 p.p