ACCOMMODATIES IN Zimbabwe

Zambezi Expeditions

Zambezi Expeditions is een authentiek en persoonlijk tentenkamp in het legendarische Mana Pools National Park op een fantastische locatie midden in de natuur, direct aan de oevers van de Zambezi rivier. Het kamp geeft comfortabel kamperen een nieuwe definitie, er is geen betere manier om de wildernis van Mana Pools te ervaren. Het kamp zelf doet denken aan de koloniale safarikampen uit vervlogen tijden. De mini Meru-stijl tenten zijn elegant en comfortabel ingericht met een aangrenzende badkamer met emmerdouche. Val ‘s avonds in slaap met het geluid van de stromende rivier en grinnikende nijlpaarden en wordt wakker met een spectaculaire zonsopgang! Bij Zambezi Expeditions bent u een met de natuur. De dag start vroeg in de ochtend met koffie en ontbijt. De dagen vullen zich met jeepsafari’s op zoek naar olifanten, wilde honden, grote kuddes buffels, leeuwen, luipaarden en vele antilopen of met een avontuurlijke kanosafari stroomafwaarts tussen de krokodillen en nijlpaarden. En met wandelingen  op het vaste land of vissen op een eiland in het midden van de rivier. ’s Avonds geniet u onder een fonkelende sterrenhemel van smaakvolle gerechten die zijn bereid met traditionele producten. 

Victoria watervallen - Zimbabwe - Afrika - Regenboog
ET-logo

Bijzondere safari reis Zimbabwe

5000 jaar geleden woonden hier jagers, die hun verhalen op de muren tekenden, de zogenaamde Bushmen paintings. Vandaag de dag is Zimbabwe een prachtige safaribestemming. Bossen, hooglanden en rivieren wisselen elkaar af. Naast een bezoek aan de immense Victoria Falls, brengt deze reis u over rivieren en langs drinkplaatsen waar u het vele wild spot!..

Nu vanaf € 18.795 p.p

Great Plains - Sapi Explorers Camp - Zambia
ET-logo

Compleet Zimbabwe

Zimbabwe is het land van de onvergetelijke safari's in een prachtige Afrikaanse wildernis. Dit ervaart u tijdens deze exclusieve 15-daagse reis. U verblijft in mooie kleinschalige accommodaties op de mooiste plekjes waar u op verschillende manieren op safari gaat. De reis door Zimbabwe wordt compleet gemaakt met een verblijf bij de Victoria Falls. Kortom, een reis die u nog lan..

Nu vanaf € 10.725 p.p

Nyamatusi - Olifant - Zambia - Boom
ET-logo

Expeditie in Zimbabwe

Tijdens deze expeditie door Zimbabwe verblijft in u authentieke safarikampen en bezoekt u drie afwisselende gebieden. Van de weidse Zambezi Rivier in Mana Pools, via de savannes in Hwange en de donderende watervallen van Victoria Falls. Een reis vol safari en natuur die u niet snel zult vergeten...

Nu vanaf € 6.875 p.p

Zimbabwe Gemsbok
ET-logo

Safari combinatie Zimbabwe en Botswana

De buurlanden Zimbabwe en Botswana zijn uitstekend te combineren met elkaar. Beide landen bieden andere belevingen in safari. Mana Pools en Hwange National Park in Zimbabwe - de wildrijke Khwai omgeving en de iconische Okavango Delta in Botswana - aan elkaar gekoppeld middels de omgeving van de bekende Victoria Watervallen...

Nu vanaf € 17.695 p.p