ACCOMMODATIES IN Zimbabwe

Vundu Tented Camp

In de schaduw van hoge bomen ligt, aan de oevers van de Zambezi rivier, Vundu Tented Camp. Het kamp ligt in het hart van Mana Pools National Park op een privé concessie. In dit gebied kunt u onder andere olifanten, buffels, leeuwen, wilde honden, elanden en honderden vogelsoorten spotten. Tijdens game drives, begeleide wandel safaris en boottochten over de rivier zult u vele dieren zien maar ook bij het kamp zelf, bij de drinkplaats, waar de dieren regelmatig naartoe trekken. Uw comfortabele chalet kijkt uit over de rivier en u kunt heerlijk relaxen op uw eigen terras en impalas, wilde zwijnen en olifanten voorbij zien struinen. Een eigen badkamer is voorzien van zowel een binnen- als een buitendouche. Vanuit de lounge en het restaurant heeft u tevens uitzicht op de rivier en kunt u, terwijl u zicht houdt op beweging langs de waterkant, verhalen uitwisselen met de andere gasten. In dit eenvoudige maar charmante bushcamp ligt de nadruk minder op luxe en meer op een authentieke safari beleving.  

Victoria watervallen - Zimbabwe - Afrika - Regenboog
ET-logo

Bijzondere safari reis Zimbabwe

5000 jaar geleden woonden hier jagers, die hun verhalen op de muren tekenden, de zogenaamde Bushmen paintings. Vandaag de dag is Zimbabwe een prachtige safaribestemming. Bossen, hooglanden en rivieren wisselen elkaar af. Naast een bezoek aan de immense Victoria Falls, brengt deze reis u over rivieren en langs drinkplaatsen waar u het vele wild spot!..

Nu vanaf € 18.795 p.p

Great Plains - Sapi Explorers Camp - Zambia
ET-logo

Compleet Zimbabwe

Zimbabwe is het land van de onvergetelijke safari's in een prachtige Afrikaanse wildernis. Dit ervaart u tijdens deze exclusieve 15-daagse reis. U verblijft in mooie kleinschalige accommodaties op de mooiste plekjes waar u op verschillende manieren op safari gaat. De reis door Zimbabwe wordt compleet gemaakt met een verblijf bij de Victoria Falls. Kortom, een reis die u nog lan..

Nu vanaf € 10.725 p.p

Nyamatusi - Olifant - Zambia - Boom
ET-logo

Expeditie in Zimbabwe

Tijdens deze expeditie door Zimbabwe verblijft in u authentieke safarikampen en bezoekt u drie afwisselende gebieden. Van de weidse Zambezi Rivier in Mana Pools, via de savannes in Hwange en de donderende watervallen van Victoria Falls. Een reis vol safari en natuur die u niet snel zult vergeten...

Nu vanaf € 6.875 p.p

Zimbabwe Gemsbok
ET-logo

Safari combinatie Zimbabwe en Botswana

De buurlanden Zimbabwe en Botswana zijn uitstekend te combineren met elkaar. Beide landen bieden andere belevingen in safari. Mana Pools en Hwange National Park in Zimbabwe - de wildrijke Khwai omgeving en de iconische Okavango Delta in Botswana - aan elkaar gekoppeld middels de omgeving van de bekende Victoria Watervallen...

Nu vanaf € 17.695 p.p