ACCOMMODATIES IN Zimbabwe

Verney's Camp

Verney's Camp is gelegen in de centraal /zuidoostelijke gedeelte van het Hwange National Park, in een privéconcessie van ongeveer 10 000 hectare. Deze concessie is niet toegankelijke voor reguliere parkbezoekers.  De gamedrives worden zowel op de privé concessie als in het nationale park gemaakt. U verblijft in een safari tenten die van alle gemakken is voorzien. Vanaf de ruime veranda heeft u uitzicht op de bush. De gemeenschappelijke ruimte is opgesplitst in twee grote tenten: een gezellige lounge met binnen- en buitenzitruimte, en een eettent waar zowel binnen als buiten kan worden gegeten. Ook is er een zwembad waar het aangenaam vertoeven is op warme dagen. Voor het kamp ligt een kleine waterhole waar, met name in de droge periode, veel wild te zien is. Activiteiten bestaan uit dag- en nacht safari’s, begeleide wandelingen en culturele bezoeken aan nabijgelegen dorpen. En er kan een bezoek aan een lokale school in het nationale park worden geregeld. U stopt daarbij ook bij het Wild Dog Research Center. 
Verney’s Camp maakt deel uit van de Machaba groep, welke garant staat voor uitstekende kampen in een tijdloze klassieke safaristijl. Verney’s Camp straalt dan ook de puurheid van een authentiek en klassiek, doch luxueus tentenkamp uit. Heerlijke verse maaltijden, een ongedwongen sfeer en flexibiliteit staan hier centraal. U kiest uw eigen dagindeling: wanneer u wenst te eten, te relaxen en wanneer u de safari’s wenst te doen. Alles is mogelijk! Op deze manier geniet u optimaal van uw verblijft.  

Zimbabwe - wilde honden - Afrika
ET-logo

African jungle in Zimbabwe

Tijdens deze 10-daagse safari verblijft u in een prachtige, authentieke lodge en een bijzondere tent, voorzien van alle gemakken. Onder een prachtige sterrenhemel luisteren naar de geluiden uit de African Jungle!..

Nu vanaf € 6.245 p.p

TT-logoTT-logoTT-logo

Autorondreis Zimbabwe

Zimbabwe is een land waar het reizen per huurauto niet alleen praktisch en gemakkelijk is maar bovenal veilig. De natuur en cultuur van Zimbabwe zijn met elkaar verweven in deze 15-daagse autorondreis. Het vruchtbare en groene oosten biedt een mooi contrast met de droge uitlopers van de Kalahariwoestijn in het westen. Uw reis is compleet met overnachtingen in Gonarezhou en Hwan..

Nu vanaf € 6.545 p.p

Victoria watervallen - Zimbabwe - Afrika - Regenboog
ET-logo

Bijzondere safari reis Zimbabwe

5000 jaar geleden woonden hier jagers, die hun verhalen op de muren tekenden, de zogenaamde Bushmen paintings. Vandaag de dag is Zimbabwe een prachtige safaribestemming. Bossen, hooglanden en rivieren wisselen elkaar af. Naast een bezoek aan de immense Victoria Falls, brengt deze reis u over rivieren en langs drinkplaatsen waar u het vele wild spot!..

Nu vanaf € 18.795 p.p

Great Plains - Sapi Explorers Camp - Zambia
ET-logo

Compleet Zimbabwe

Zimbabwe is het land van de onvergetelijke safari's in een prachtige Afrikaanse wildernis. Dit ervaart u tijdens deze exclusieve 15-daagse reis. U verblijft in mooie kleinschalige accommodaties op de mooiste plekjes waar u op verschillende manieren op safari gaat. De reis door Zimbabwe wordt compleet gemaakt met een verblijf bij de Victoria Falls. Kortom, een reis die u nog lan..

Nu vanaf € 10.725 p.p

Nyamatusi - Olifant - Zambia - Boom
ET-logo

Expeditie in Zimbabwe

Tijdens deze expeditie door Zimbabwe verblijft in u authentieke safarikampen en bezoekt u drie afwisselende gebieden. Van de weidse Zambezi Rivier in Mana Pools, via de savannes in Hwange en de donderende watervallen van Victoria Falls. Een reis vol safari en natuur die u niet snel zult vergeten...

Nu vanaf € 6.875 p.p

ET-logo

Rovos Southern Cross van Pretoria naar Victoria Falls

Tijdens deze 14-daagse treinreis ontdekt u het mooiste van Zuid-Afrika, eSwatini, Mozambique en Zimbabwe...

Nu vanaf € 10.895 p.p

Zimbabwe Gemsbok
ET-logo

Safari combinatie Zimbabwe en Botswana

De buurlanden Zimbabwe en Botswana zijn uitstekend te combineren met elkaar. Beide landen bieden andere belevingen in safari. Mana Pools en Hwange National Park in Zimbabwe - de wildrijke Khwai omgeving en de iconische Okavango Delta in Botswana - aan elkaar gekoppeld middels de omgeving van de bekende Victoria Watervallen...

Nu vanaf € 17.695 p.p