ACCOMMODATIES IN Zimbabwe

Singita Pamushana Lodge

Gelegen in Malilangwe Wildlife Reserve, in de ongerepte natuur tussen de baobabbomen en het gefluit van tal van vogelsoorten, ligt Pamushana Lodge. Het reservaat grenst aan het Gonarezhou National Park dat bekend staat om de granieten rotsformaties, baobabbomen en fenomenale uitzichten. En ook om de 100 plekken met rotsschilderingen die ruim 2000 jaar oud zijn. Tijdens safari tochten spot u vele vogels en wilde dieren waaronder zeldzame diersoorten als de roan en sable antilope, wilde hond en zwarte neushoorn.

Deze sfeervolle lodge is gebouwd op een rots in Afrikaanse stijl met kleurrijke patronen en rieten daken en heeft een open karakter. De suites zijn voorzien van een eigen plungepool. Er is een familiesuite met twee of drie slaapkamers en een villa met vijf slaapkamers en eigen infinitypool. Na een lange dag in de natuur is het goed toeven in een van de twee zwembaden of de jacuzzi. Er staat op de veranda een Swarovsky telescoop tot uw beschikking. Voor wat extra lichamelijke verzorging kunt u genieten van een spabehandeling of faciliteiten in de gym. Vanuit de lodge maakt u safari's en wandelingen, kunt u mountainbiken, vissen en rotsschilderingen van de San Bushman bezoeken. De Afrikaanse zonsondergangen zijn beroemd en het is aan te raden om deze tijdens een boottocht te aanschouwen. Vanuit de lodge geniet u uiteraard van de uitzichten op de Mallilangwe Dam. Ook de smaakpapillen worden verwend. Geniet van de culinaire hoogstandjes tijden een diner in de boma en van de wijnen uit de wijnkelder.

Pamushana is het best bewaarde geheim van Zimbabwe en samen met de uitstekende service en kwaliteit waar Singita om bekend staat, heeft u hier een onovertroffen verblijf.