ACCOMMODATIES IN Zimbabwe

Ruckomechi Camp

Het Ruckomechi Camp ligt aan de westelijke grens van Mana Pools National Park in een groot privégebied. Het kamp ligt verscholen tussen de bomen en biedt mooi uitzicht op de rivier en bergen aan de overkant. Het kamp beschikt over luxueuze tenten, waaronder een familietent, met ensuite badkamer gelegen aan de Zambezi River. Het interieur is stijlvol modern met veel neutrale tinten. Een natuurstenen muur scheidt het slaapgedeelte van de ensuite badkamer. Houten meubilair en Afrikaanse vloerkleden maken het geheel af. Dankzij het grote aantal ramen zijn de tenten licht en luchtig. Houten wandelpaden verbinden de tenten met het hoofdgedeelte van het kamp. Hier bevindt zich de lounge, bar, eetruimte en terras met plungepool. Bijzondere ervaringen doet u op in het bad met uitzicht en in het romantische Star Bed bij een drukbezochte waterplaats. Naast een 4 wheel drive safari kunt u een tocht maken per kano of boot over de rivier. Onderweg ziet u krokodillen en nijlpaarden in het water en leeuwen, buffels en olifanten op het land.

Victoria watervallen - Zimbabwe - Afrika - Regenboog
ET-logo

Bijzondere safari reis Zimbabwe

5000 jaar geleden woonden hier jagers, die hun verhalen op de muren tekenden, de zogenaamde Bushmen paintings. Vandaag de dag is Zimbabwe een prachtige safaribestemming. Bossen, hooglanden en rivieren wisselen elkaar af. Naast een bezoek aan de immense Victoria Falls, brengt deze reis u over rivieren en langs drinkplaatsen waar u het vele wild spot!..

Nu vanaf € 18.795 p.p

Great Plains - Sapi Explorers Camp - Zambia
ET-logo

Compleet Zimbabwe

Zimbabwe is het land van de onvergetelijke safari's in een prachtige Afrikaanse wildernis. Dit ervaart u tijdens deze exclusieve 15-daagse reis. U verblijft in mooie kleinschalige accommodaties op de mooiste plekjes waar u op verschillende manieren op safari gaat. De reis door Zimbabwe wordt compleet gemaakt met een verblijf bij de Victoria Falls. Kortom, een reis die u nog lan..

Nu vanaf € 10.725 p.p

Nyamatusi - Olifant - Zambia - Boom
ET-logo

Expeditie in Zimbabwe

Tijdens deze expeditie door Zimbabwe verblijft in u authentieke safarikampen en bezoekt u drie afwisselende gebieden. Van de weidse Zambezi Rivier in Mana Pools, via de savannes in Hwange en de donderende watervallen van Victoria Falls. Een reis vol safari en natuur die u niet snel zult vergeten...

Nu vanaf € 6.875 p.p

Zimbabwe Gemsbok
ET-logo

Safari combinatie Zimbabwe en Botswana

De buurlanden Zimbabwe en Botswana zijn uitstekend te combineren met elkaar. Beide landen bieden andere belevingen in safari. Mana Pools en Hwange National Park in Zimbabwe - de wildrijke Khwai omgeving en de iconische Okavango Delta in Botswana - aan elkaar gekoppeld middels de omgeving van de bekende Victoria Watervallen...

Nu vanaf € 17.695 p.p