ACCOMMODATIES IN Zimbabwe

Matetsi Victoria Falls

Matetsi Victoria Falls ligt in een privéconcessie met eigen toegang tot de Zambezi Rivier. Hierdoor bent u verzekerd van exclusiviteit, rust en privacy. Centraal in de concessie vindt u de villa van Matetsi River House en de suites van Matetsi River Lodge in de schaduw van reusachtige bomen. Matetsi wordt geprezen om de uitgesproken eigentijdse Afrikaanse stijl met gepolijste afwerking en met de handgemaakte koperen details. De River Lodge bestaat uit twee delen, elke met 9 suites en met eigen lounge, bar, restaurant en boma. In de boma kunt u genieten van een maaltijd onder de sterrenhemel. De wijnkelder biedt u een selectie van heerlijke wijnen. Elke suite beschikt over een rond bad, binnen- en buitendouche, dompelbad en veranda met uitzicht op de Zambezi rivier. De lokale en hergebruikte materialen verwijzen naar het leven aan de rivier en de lokale tradities. Voor families of grotere groepen is er een privévilla met vier slaapkamers, een eigen eetruimte en een veranda met zwembad. Een chef, butler en privégids zorgen voor u en staan het gehele verblijf voor u klaar. Vanuit de lodge staan dagelijks safari's op het programma, te voet of in een jeep. Ook kunt u kanoën op de Zambezi rivier en boottochten maken. Vergeet uiteraard niet om de beroemde watervallen te bezoeken. Tusen de activiteiten door kunt u terecht in de fitness ruimte welke tussen de twee lodges ligt. Hier is ook een zwembad en een souvenierwinkel. Bent u toe aan een massage, dan kunt u hier ook terecht. Ervaar de magie van Matetsi voor een bijzondere safari in een idylllische setting vanwaar u de beroemde watervallen kunt bezoeken. 

TT-logoTT-logoTT-logo

Autorondreis Zimbabwe

Zimbabwe is een land waar het reizen per huurauto niet alleen praktisch en gemakkelijk is maar bovenal veilig. De natuur en cultuur van Zimbabwe zijn met elkaar verweven in deze 15-daagse autorondreis. Het vruchtbare en groene oosten biedt een mooi contrast met de droge uitlopers van de Kalahariwoestijn in het westen. Uw reis is compleet met overnachtingen in Gonarezhou en Hwan..

Nu vanaf € 6.545 p.p

Victoria watervallen - Zimbabwe - Afrika - Regenboog
ET-logo

Bijzondere safari reis Zimbabwe

5000 jaar geleden woonden hier jagers, die hun verhalen op de muren tekenden, de zogenaamde Bushmen paintings. Vandaag de dag is Zimbabwe een prachtige safaribestemming. Bossen, hooglanden en rivieren wisselen elkaar af. Naast een bezoek aan de immense Victoria Falls, brengt deze reis u over rivieren en langs drinkplaatsen waar u het vele wild spot!..

Nu vanaf € 18.795 p.p

Great Plains - Sapi Explorers Camp - Zambia
ET-logo

Compleet Zimbabwe

Zimbabwe is het land van de onvergetelijke safari's in een prachtige Afrikaanse wildernis. Dit ervaart u tijdens deze exclusieve 15-daagse reis. U verblijft in mooie kleinschalige accommodaties op de mooiste plekjes waar u op verschillende manieren op safari gaat. De reis door Zimbabwe wordt compleet gemaakt met een verblijf bij de Victoria Falls. Kortom, een reis die u nog lan..

Nu vanaf € 10.725 p.p

Nyamatusi - Olifant - Zambia - Boom
ET-logo

Expeditie in Zimbabwe

Tijdens deze expeditie door Zimbabwe verblijft in u authentieke safarikampen en bezoekt u drie afwisselende gebieden. Van de weidse Zambezi Rivier in Mana Pools, via de savannes in Hwange en de donderende watervallen van Victoria Falls. Een reis vol safari en natuur die u niet snel zult vergeten...

Nu vanaf € 6.875 p.p

Zimbabwe Gemsbok
ET-logo

Safari combinatie Zimbabwe en Botswana

De buurlanden Zimbabwe en Botswana zijn uitstekend te combineren met elkaar. Beide landen bieden andere belevingen in safari. Mana Pools en Hwange National Park in Zimbabwe - de wildrijke Khwai omgeving en de iconische Okavango Delta in Botswana - aan elkaar gekoppeld middels de omgeving van de bekende Victoria Watervallen...

Nu vanaf € 17.695 p.p