ACCOMMODATIES IN Zimbabwe

Linkwasha

In het beste deel van het Hwange National Park, ver weg van toeristische plekken, ligt Linkwasha. Het frisse, open en luchtige kamp biedt een eclectische mix van hedendaags interieur en invloeden van de  Ndebele  cultuur en past perfect in de omgeving met een prachtig zicht over de waterplaats, een verfrissende oase voor vele wilde dieren. Het ligt vlakbij de beroemde vlakten van Ngamo, waar wilde dieren zich in grote aantallen verzamelen. Het hele kamp is gebouwd met zo min mogelijk impact op de natuur. Er is dan ook nauwelijks gebruik gemaakt van beton. Met slechts  negen tenten zijn kleinschaligheid en persoonlijke aandacht gegarandeerd. De tenten zijn ruim en van alle gemakken voorzien. Voor de warme maanden is er airconditioning aanwezig, terwijl u in de koude maanden gebruik kunt maken van elektrische dekens. De douche heeft een glazen deur naar buiten, zodat u toch het gevoel heeft van een buitendouche. Alle tenten kijken uit over de omliggende vlakte. De centrale ruimtes kijken uit op de waterpoel. Daar ligt ook de ‘hide’, een comfortabele bunker van waaruit u de bezoekers van de waterplaats goed kunt observeren. Met name in de droge maanden is dit een trekpleister voor grote kuddes dorstige dieren. Er zijn verschillende dekken met meerdere verdiepingen, waaronder een gezellige bibliotheek, een open haard en schaduwrijke sala's rondom een uitnodigend zwembad. Wat meteen opvalt tijdens uw verblijf is de oprechte vriendelijkheid van al het personeel; u zult zich hier dan ook snel thuis voelen. De maaltijden zijn van hoog niveau, de chef probeert u telkens te verrassen met heerlijke smaken en gerechten. Vanuit Linkwasha gaat u op game drive in open voertuigen, zowel overdag als ’s avonds. Altijd onder begeleiding van gepassioneerde gidsen met ontzettend veel kennis. Maar ook een wandelsafari behoort tot de mogelijkheden. Te voet gaat u op pad, uiteraard ook weer onder begeleiding van een zeer ervaren gids. U kunt ook een lokaal dorp bezoeken waarbij u vaak een rondleiding door de school krijgt, de directeur ontmoet of deelneemt aan gemeenschapsprojecten.  
Voor een onvergetelijke beleving slaapt u een nachtje in het romantische  starbed. Op het 'sleep-out deck' in slaap vallen met uitzicht op Scott’s Pan onder een immense sterrenhemel omringd door de geluiden van de wildernis is een unieke ervaring die u nooit zult vergeten. 

Zimbabwe - wilde honden - Afrika
ET-logo

African jungle in Zimbabwe

Tijdens deze 10-daagse safari verblijft u in een prachtige, authentieke lodge en een bijzondere tent, voorzien van alle gemakken. Onder een prachtige sterrenhemel luisteren naar de geluiden uit de African Jungle!..

Nu vanaf € 6.245 p.p

TT-logoTT-logoTT-logo

Autorondreis Zimbabwe

Zimbabwe is een land waar het reizen per huurauto niet alleen praktisch en gemakkelijk is maar bovenal veilig. De natuur en cultuur van Zimbabwe zijn met elkaar verweven in deze 15-daagse autorondreis. Het vruchtbare en groene oosten biedt een mooi contrast met de droge uitlopers van de Kalahariwoestijn in het westen. Uw reis is compleet met overnachtingen in Gonarezhou en Hwan..

Nu vanaf € 6.545 p.p

Victoria watervallen - Zimbabwe - Afrika - Regenboog
ET-logo

Bijzondere safari reis Zimbabwe

5000 jaar geleden woonden hier jagers, die hun verhalen op de muren tekenden, de zogenaamde Bushmen paintings. Vandaag de dag is Zimbabwe een prachtige safaribestemming. Bossen, hooglanden en rivieren wisselen elkaar af. Naast een bezoek aan de immense Victoria Falls, brengt deze reis u over rivieren en langs drinkplaatsen waar u het vele wild spot!..

Nu vanaf € 18.795 p.p

Great Plains - Sapi Explorers Camp - Zambia
ET-logo

Compleet Zimbabwe

Zimbabwe is het land van de onvergetelijke safari's in een prachtige Afrikaanse wildernis. Dit ervaart u tijdens deze exclusieve 15-daagse reis. U verblijft in mooie kleinschalige accommodaties op de mooiste plekjes waar u op verschillende manieren op safari gaat. De reis door Zimbabwe wordt compleet gemaakt met een verblijf bij de Victoria Falls. Kortom, een reis die u nog lan..

Nu vanaf € 10.725 p.p

Nyamatusi - Olifant - Zambia - Boom
ET-logo

Expeditie in Zimbabwe

Tijdens deze expeditie door Zimbabwe verblijft in u authentieke safarikampen en bezoekt u drie afwisselende gebieden. Van de weidse Zambezi Rivier in Mana Pools, via de savannes in Hwange en de donderende watervallen van Victoria Falls. Een reis vol safari en natuur die u niet snel zult vergeten...

Nu vanaf € 6.875 p.p

ET-logo

Rovos Southern Cross van Pretoria naar Victoria Falls

Tijdens deze 14-daagse treinreis ontdekt u het mooiste van Zuid-Afrika, eSwatini, Mozambique en Zimbabwe...

Nu vanaf € 10.895 p.p

Zimbabwe Gemsbok
ET-logo

Safari combinatie Zimbabwe en Botswana

De buurlanden Zimbabwe en Botswana zijn uitstekend te combineren met elkaar. Beide landen bieden andere belevingen in safari. Mana Pools en Hwange National Park in Zimbabwe - de wildrijke Khwai omgeving en de iconische Okavango Delta in Botswana - aan elkaar gekoppeld middels de omgeving van de bekende Victoria Watervallen...

Nu vanaf € 13.995 p.p