ACCOMMODATIES IN Zimbabwe

Camp Hwange

Camp Hwange is een klassiek safarikamp gelegen in een privé concessie in het noordelijke deel van Hwange National Park. 

U verblijft hier een met riet gedekte chalet met zijkanten van canvas en gaas. Vanuit uw chalet kijkt u uit over een waterplaats die vooral in het droge seizoen grote aantallen wild aantrekt. De inrichting is stijlvol in zijn eenvoud met een comfortabel bed met klamboe, een schrijftafel, voldoende kastruimte en ensuite badkamer met ruime inloopdouche, wastafel en toilet. 

Het hoofdgebouw bestaat uit een open lounge en eetgedeelte onder een grote rieten overkapping. De inrichting is smaakvol in Afrikaanse sfeer. In Camp Hwange keert u terug naar het concept van de oorspronkelijke safari met nadruk op wandelsafari’s. Onder begeleiding van een zeer ervaren, bewapende gids probeert u aan de hand van sporen dieren te vinden, waarbij u het wild vaak dicht kunt naderen. Ook kunt u in een jeep op zoek naar wild. Dit kan ook in de avonduren. Daarnaast is er een schuilhut om  u het wild dat bij de waterplaats komt drinken van dichtbij te observeren. Een verblijf in Camp Hwange staat volledig in het teken van het ervaren van de bush: de activiteiten worden hier niet bepaald door een vaststaand schema, maar alles draait volledig om de beleving van de natuur! 

Zimbabwe - wilde honden - Afrika
ET-logo

African jungle in Zimbabwe

Tijdens deze 10-daagse safari verblijft u in een prachtige, authentieke lodge en een bijzondere tent, voorzien van alle gemakken. Onder een prachtige sterrenhemel luisteren naar de geluiden uit de African Jungle!..

Nu vanaf € 6.245 p.p

TT-logoTT-logoTT-logo

Autorondreis Zimbabwe

Zimbabwe is een land waar het reizen per huurauto niet alleen praktisch en gemakkelijk is maar bovenal veilig. De natuur en cultuur van Zimbabwe zijn met elkaar verweven in deze 15-daagse autorondreis. Het vruchtbare en groene oosten biedt een mooi contrast met de droge uitlopers van de Kalahariwoestijn in het westen. Uw reis is compleet met overnachtingen in Gonarezhou en Hwan..

Nu vanaf € 6.545 p.p

Victoria watervallen - Zimbabwe - Afrika - Regenboog
ET-logo

Bijzondere safari reis Zimbabwe

5000 jaar geleden woonden hier jagers, die hun verhalen op de muren tekenden, de zogenaamde Bushmen paintings. Vandaag de dag is Zimbabwe een prachtige safaribestemming. Bossen, hooglanden en rivieren wisselen elkaar af. Naast een bezoek aan de immense Victoria Falls, brengt deze reis u over rivieren en langs drinkplaatsen waar u het vele wild spot!..

Nu vanaf € 18.795 p.p

Great Plains - Sapi Explorers Camp - Zambia
ET-logo

Compleet Zimbabwe

Zimbabwe is het land van de onvergetelijke safari's in een prachtige Afrikaanse wildernis. Dit ervaart u tijdens deze exclusieve 15-daagse reis. U verblijft in mooie kleinschalige accommodaties op de mooiste plekjes waar u op verschillende manieren op safari gaat. De reis door Zimbabwe wordt compleet gemaakt met een verblijf bij de Victoria Falls. Kortom, een reis die u nog lan..

Nu vanaf € 10.725 p.p

Nyamatusi - Olifant - Zambia - Boom
ET-logo

Expeditie in Zimbabwe

Tijdens deze expeditie door Zimbabwe verblijft in u authentieke safarikampen en bezoekt u drie afwisselende gebieden. Van de weidse Zambezi Rivier in Mana Pools, via de savannes in Hwange en de donderende watervallen van Victoria Falls. Een reis vol safari en natuur die u niet snel zult vergeten...

Nu vanaf € 6.875 p.p

ET-logo

Rovos Southern Cross van Pretoria naar Victoria Falls

Tijdens deze 14-daagse treinreis ontdekt u het mooiste van Zuid-Afrika, eSwatini, Mozambique en Zimbabwe...

Nu vanaf € 10.895 p.p

Zimbabwe Gemsbok
ET-logo

Safari combinatie Zimbabwe en Botswana

De buurlanden Zimbabwe en Botswana zijn uitstekend te combineren met elkaar. Beide landen bieden andere belevingen in safari. Mana Pools en Hwange National Park in Zimbabwe - de wildrijke Khwai omgeving en de iconische Okavango Delta in Botswana - aan elkaar gekoppeld middels de omgeving van de bekende Victoria Watervallen...

Nu vanaf € 13.995 p.p