ACCOMMODATIES IN Zambia

Thorntree River Lodge

Gelegen op steenworp afstand van de bulderende Victoriawatervallen geniet Thorntree River Lodge van een fantastische locatie voor een bezoek aan dit wereldberoemde natuurspektakel. De lodge is gebouwd op een rustige locatie in het Mosi-oa-Tunya Park aan de oevers van de glinsterende Zambezi Rivier. Het ontwerp van de lodge mengt zich middels een combinatie van eigentijds design en traditionele Afrikaanse invloeden feilloos met de natuurrijke omgeving. U verblijft in een luxe tentsuite direct aan de rivier dat is voorzien van een ruime badkamer, een buitendouche en een prachtige veranda met eigen zwembad. In de gemeenschappelijke ruimte worden voortreffelijke maaltijden geserveerd, zowel binnen als buiten. Voor een intieme ervaring kunt u op aanvraag dineren op het zwevende dek over de rivier. Daarnaast beschikt Thorntree River Lodge over een stijlvolle lounge, een verfrissend zwembad, fitnessruimte, uitgebreide spa en een verzonken boma waar u ’s avonds bij het knisperende vuur uw ervaringen kunt laten bezinken. Naast een bezoek aan de Victoriawatervallen kunt u ook deelnemen aan safari’s per voertuig of te voet, boottocht bij zonsondergang, kanovaren, vissen en vogel spotten, allemaal onder leiding van zeer gepassioneerde gidsen.

TT-logoTT-logoTT-logo

Autorondreis Zimbabwe

Zimbabwe is een land waar het reizen per huurauto niet alleen praktisch en gemakkelijk is maar bovenal veilig. De natuur en cultuur van Zimbabwe zijn met elkaar verweven in deze 15-daagse autorondreis. Het vruchtbare en groene oosten biedt een mooi contrast met de droge uitlopers van de Kalahariwoestijn in het westen. Uw reis is compleet met overnachtingen in Gonarezhou en Hwan..

Nu vanaf € 6.545 p.p

Victoria watervallen - Zimbabwe - Afrika - Regenboog
ET-logo

Bijzondere safari reis Zimbabwe

5000 jaar geleden woonden hier jagers, die hun verhalen op de muren tekenden, de zogenaamde Bushmen paintings. Vandaag de dag is Zimbabwe een prachtige safaribestemming. Bossen, hooglanden en rivieren wisselen elkaar af. Naast een bezoek aan de immense Victoria Falls, brengt deze reis u over rivieren en langs drinkplaatsen waar u het vele wild spot!..

Nu vanaf € 18.795 p.p

Great Plains - Sapi Explorers Camp - Zambia
ET-logo

Compleet Zimbabwe

Zimbabwe is het land van de onvergetelijke safari's in een prachtige Afrikaanse wildernis. Dit ervaart u tijdens deze exclusieve 15-daagse reis. U verblijft in mooie kleinschalige accommodaties op de mooiste plekjes waar u op verschillende manieren op safari gaat. De reis door Zimbabwe wordt compleet gemaakt met een verblijf bij de Victoria Falls. Kortom, een reis die u nog lan..

Nu vanaf € 10.725 p.p

Nyamatusi - Olifant - Zambia - Boom
ET-logo

Expeditie in Zimbabwe

Tijdens deze expeditie door Zimbabwe verblijft in u authentieke safarikampen en bezoekt u drie afwisselende gebieden. Van de weidse Zambezi Rivier in Mana Pools, via de savannes in Hwange en de donderende watervallen van Victoria Falls. Een reis vol safari en natuur die u niet snel zult vergeten...

Nu vanaf € 6.875 p.p

Zimbabwe Gemsbok
ET-logo

Safari combinatie Zimbabwe en Botswana

De buurlanden Zimbabwe en Botswana zijn uitstekend te combineren met elkaar. Beide landen bieden andere belevingen in safari. Mana Pools en Hwange National Park in Zimbabwe - de wildrijke Khwai omgeving en de iconische Okavango Delta in Botswana - aan elkaar gekoppeld middels de omgeving van de bekende Victoria Watervallen...

Nu vanaf € 13.995 p.p