ACCOMMODATIES IN Zambia

The Plains Camp

In het hart van de Busanga Plains ligt The Plains Camp. Dit kleinschalige kamp biedt ruimte aan maximaal acht personen en bestaat uit vier ruime safaritenten met veranda. In de openluchtbadkamer bevindt zich een traditionele bucketshower en een toilet. Vanuit uw tent en vanuit de gemeenschappelijke ruimte heeft u een prachtig uitzicht over de omgeving, waar u veel verschillende antilopen kunt zien. Hier bevindt zich ook de eetruimte waar u na een lange dag safari kunt aanschuiven voor een diner. Vanuit The Plains Bush Camp maakt u onder begeleiding van een lokale gids tweemaal per dag een safari, waarbij u kunt kiezen voor gamedrives in een 4 wheel drive voertuig, of voor wandelsafaris. Het kamp wordt omringd door een moerassig savannelandschap dat veel bijzondere wilde dieren en vogelsoorten aantrekt.

Zambia - National Park - dieren
ET-logo

De drie belangrijkste parken in Zambia

Leer safari land Zambia goed kennen en bezoek in 15 dagen de drie belangrijkste parken van het land. In de nationale parken Kafue, Lower Zambezi en South Luangwa vult u uw dagen met safaritochten op zoek naar zoveel mogelijk wild. Een onvergetelijke beleving!..

Nu vanaf € 11.525 p.p

Nijlpaard - Takwela Camp - Zambia
ET-logo

Het echte bushleven in Zambia

Zambia is nog altijd een van de meest authentieke safarilanden, met moeilijk begaanbare wegen en een beperkt aantal accommodaties. De ongerepte natuur en het wild is echter van een bijzondere schoonheid en het ontdekken waard...

Nu vanaf € 16.595 p.p

Victoria Falls - Zambia - Afrika - Regenboog
ET-logo

Natuurwonderen van Zambia

Ontdek de vier natuurwonderen van Zambia. Als eerste maakt u kennis met het vele wild in South Luangwa. Aansluitend verblijft u aan de machtige Zambezi rivier. Wandelingen, jeepsafari's, boottochten en kanotochten staan hier dagelijks op het programma. De natuurschoon van Kafue National Park, waar u verblijft in het noordelijke gedeelte, de Busanga Plains mag ook niet ontbreken..

Nu vanaf € 16.775 p.p