ACCOMMODATIES IN Zambia

Royal Chundu

Royal Chundu Lodge is gelegen op een privégebied langs de Zambezi River. Op 30 kilometer van de Victoria Falls brengt u eenvoudig een bezoek aan deze watervallen maar verblijft u in een rustige omgeving. De lodge bestaat uit twee lodges: De River Lodge en de Island Lodge. De River Lodge bestaat uit ruime suites direct aan de rivier met een rieten dak, een royale badkamer en een privéveranda waarvandaan u prachtig zicht heeft op de rivier en het naburige Zimbabwe. Een klein stukje stroomopwaarts liggen de volledig uitgeruste villa's van Island Lodge op een afgelegen privé-eiland. Met slechts vier villa's biedt de Island Lodge exclusiviteit en privacy in een intieme setting. Na een avontuurlijke dag geniet u van een prachtig uitzicht vanuit het bubbelbad op uw veranda. De faciliteiten van beide lodges omvatten onder andere een zwembad, een boma openluchtrestaurant en een gezellige bar met lounge. Het interieur van alle ruimtes en accommodaties zijn een combinatie van koloniale elegantie en Afrikaanse charme. Dagelijks trekt u er onder leiding van professionele gidsen op uit voor een safari, een bezoek aan Livingstone en als kers op de taart de Victoria Falls.

TT-logoTT-logoTT-logo

Autorondreis Zimbabwe

Zimbabwe is een land waar het reizen per huurauto niet alleen praktisch en gemakkelijk is maar bovenal veilig. De natuur en cultuur van Zimbabwe zijn met elkaar verweven in deze 15-daagse autorondreis. Het vruchtbare en groene oosten biedt een mooi contrast met de droge uitlopers van de Kalahariwoestijn in het westen. Uw reis is compleet met overnachtingen in Gonarezhou en Hwan..

Nu vanaf € 6.545 p.p

Victoria watervallen - Zimbabwe - Afrika - Regenboog
ET-logo

Bijzondere safari reis Zimbabwe

5000 jaar geleden woonden hier jagers, die hun verhalen op de muren tekenden, de zogenaamde Bushmen paintings. Vandaag de dag is Zimbabwe een prachtige safaribestemming. Bossen, hooglanden en rivieren wisselen elkaar af. Naast een bezoek aan de immense Victoria Falls, brengt deze reis u over rivieren en langs drinkplaatsen waar u het vele wild spot!..

Nu vanaf € 18.795 p.p

Great Plains - Sapi Explorers Camp - Zambia
ET-logo

Compleet Zimbabwe

Zimbabwe is het land van de onvergetelijke safari's in een prachtige Afrikaanse wildernis. Dit ervaart u tijdens deze exclusieve 15-daagse reis. U verblijft in mooie kleinschalige accommodaties op de mooiste plekjes waar u op verschillende manieren op safari gaat. De reis door Zimbabwe wordt compleet gemaakt met een verblijf bij de Victoria Falls. Kortom, een reis die u nog lan..

Nu vanaf € 10.725 p.p

Nyamatusi - Olifant - Zambia - Boom
ET-logo

Expeditie in Zimbabwe

Tijdens deze expeditie door Zimbabwe verblijft in u authentieke safarikampen en bezoekt u drie afwisselende gebieden. Van de weidse Zambezi Rivier in Mana Pools, via de savannes in Hwange en de donderende watervallen van Victoria Falls. Een reis vol safari en natuur die u niet snel zult vergeten...

Nu vanaf € 6.875 p.p

Zimbabwe Gemsbok
ET-logo

Safari combinatie Zimbabwe en Botswana

De buurlanden Zimbabwe en Botswana zijn uitstekend te combineren met elkaar. Beide landen bieden andere belevingen in safari. Mana Pools en Hwange National Park in Zimbabwe - de wildrijke Khwai omgeving en de iconische Okavango Delta in Botswana - aan elkaar gekoppeld middels de omgeving van de bekende Victoria Watervallen...

Nu vanaf € 17.695 p.p