ACCOMMODATIES IN Zambia

Ntemwa-Busanga Camp

Genesteld in het afgelegen noorden van Kafue National Park biedt het seizoensgebonden Ntemwa-Busanga Camp u de mogelijkheid de ongerepte wildernis van Zambia te ontdekken in het gezelschap van de enthousiaste en deskundige eigenaren Tyrone & Phil. Elk jaar in juli strijkt het kamp neer aan de zuidelijke rand van de waterrijke Busanga-vlaktes alwaar het tot november gasten ontvangt. Het kamp omvat slechts vier tenten en heeft een rustiek karakter. Hoewel eenvoudig zijn het de voortreffelijke maaltijden en faciliteiten als en-suitebadkamers en spoeltoiletten die het verblijf in dit afgelegen gebied comfortabel maken. De gemeenschappelijke ruimte en aangrenzende ‘boma’ dienen als ontmoetingsplek en eetruimte waarvandaan u bovendien uitkijkt over de oneindige Busanga-vlaktes. Tijdens uw verblijf staat de natuurbelevenis centraal en derhalve geniet u tweemaal daags van avontuurlijke gamedrives door het veelzijdige landschap. Het is de thuisbasis van onder meer olifanten, zebra’s, cheeta’s, leeuwen, bavianen en een grote diversiteit aan vogels. De spectaculaire natuur, diversiteit aan wildlife en expertise van de eigenaren maken Ntemwa-Busanga Camp tot een geweldige keuze voor iedere natuur- en safariliefhebber.

Zambia - National Park - dieren
ET-logo

De drie belangrijkste parken in Zambia

Leer safari land Zambia goed kennen en bezoek in 15 dagen de drie belangrijkste parken van het land. In de nationale parken Kafue, Lower Zambezi en South Luangwa vult u uw dagen met safaritochten op zoek naar zoveel mogelijk wild. Een onvergetelijke beleving!..

Nu vanaf € 11.525 p.p

Nijlpaard - Takwela Camp - Zambia
ET-logo

Het echte bushleven in Zambia

Zambia is nog altijd een van de meest authentieke safarilanden, met moeilijk begaanbare wegen en een beperkt aantal accommodaties. De ongerepte natuur en het wild is echter van een bijzondere schoonheid en het ontdekken waard...

Nu vanaf € 16.595 p.p

Victoria Falls - Zambia - Afrika - Regenboog
ET-logo

Natuurwonderen van Zambia

Ontdek de vier natuurwonderen van Zambia. Als eerste maakt u kennis met het vele wild in South Luangwa. Aansluitend verblijft u aan de machtige Zambezi rivier. Wandelingen, jeepsafari's, boottochten en kanotochten staan hier dagelijks op het programma. De natuurschoon van Kafue National Park, waar u verblijft in het noordelijke gedeelte, de Busanga Plains mag ook niet ontbreken..

Nu vanaf € 16.775 p.p