ACCOMMODATIES IN Zambia

KaingU Safari Lodge

Aan de oevers van de Kafue Rivier even ten zuiden van het centrale deel van Kafue National Park ligt KaingU Safari Lodge. De lodge is gebouwd met oog voor detail en in balans met de omgeving. Hier verblijft u in een bijzondere safaritent met eigen veranda voor een prachtig uitzicht op de rivier. Ook vanuit de gemeenschappelijke ruimtes kijkt u uit over de rivier. Er is een boma voor een diner onder de sterrenhemel, een bar, lounge en een terras. Voor de safari's in het park vaart u in 10 minuten de rivier over. In het park kunt u op jeepsafari of wandelen. De rivier leent zich voor boottochten, kanoën of vissen. Een verblijf in KaingU is er vooral op gericht om in een afgelegen deel van Zambia de ruige natuur te ervaren. De kleinschaligheid en de persoonlijke aandacht zorgen ervoor dat u zich hier al snel thuis voelt.

Zambia - National Park - dieren
ET-logo

De drie belangrijkste parken in Zambia

Leer safari land Zambia goed kennen en bezoek in 15 dagen de drie belangrijkste parken van het land. In de nationale parken Kafue, Lower Zambezi en South Luangwa vult u uw dagen met safaritochten op zoek naar zoveel mogelijk wild. Een onvergetelijke beleving!..

Nu vanaf € 11.525 p.p

Nijlpaard - Takwela Camp - Zambia
ET-logo

Het echte bushleven in Zambia

Zambia is nog altijd een van de meest authentieke safarilanden, met moeilijk begaanbare wegen en een beperkt aantal accommodaties. De ongerepte natuur en het wild is echter van een bijzondere schoonheid en het ontdekken waard...

Nu vanaf € 16.595 p.p

Victoria Falls - Zambia - Afrika - Regenboog
ET-logo

Natuurwonderen van Zambia

Ontdek de vier natuurwonderen van Zambia. Als eerste maakt u kennis met het vele wild in South Luangwa. Aansluitend verblijft u aan de machtige Zambezi rivier. Wandelingen, jeepsafari's, boottochten en kanotochten staan hier dagelijks op het programma. De natuurschoon van Kafue National Park, waar u verblijft in het noordelijke gedeelte, de Busanga Plains mag ook niet ontbreken..

Nu vanaf € 16.775 p.p