ACCOMMODATIES IN Zambia

Ila Safari Lodge

Ila Safari Lodge ligt bij het centrale deel van het Kafue National Park aan de Kafue Rivier met aan de overkant het park. De lodge is met de opening in 2016 een relatief nieuwe lodge en richt zich vanaf het begin op duurzaamheid. Zo worden de jeepsafari's uitgevoerd in elektrische Landrover en wordt de safariboot aangestuurd door zonne-energie. De lodge heeft ook een moderne Afrikaanse stijl. Uw luxe tent heeft een eigen veranda met uitzicht op de rivier. Ook vanuit uw buitendouche ziet u de rivier en wellicht de nijlpaarden en olifanten die passeren. De gemeenschappelijke ruimtes bestaan uit een boma voor een diner onder de sterrenhemel, een lounge, vuurplaats en een zwembad. Dagelijks gaat u op safari, dit kan in een jeep, boot of te voet.

Zambia - National Park - dieren
ET-logo

De drie belangrijkste parken in Zambia

Leer safari land Zambia goed kennen en bezoek in 15 dagen de drie belangrijkste parken van het land. In de nationale parken Kafue, Lower Zambezi en South Luangwa vult u uw dagen met safaritochten op zoek naar zoveel mogelijk wild. Een onvergetelijke beleving!..

Nu vanaf € 11.525 p.p

Nijlpaard - Takwela Camp - Zambia
ET-logo

Het echte bushleven in Zambia

Zambia is nog altijd een van de meest authentieke safarilanden, met moeilijk begaanbare wegen en een beperkt aantal accommodaties. De ongerepte natuur en het wild is echter van een bijzondere schoonheid en het ontdekken waard...

Nu vanaf € 16.595 p.p

Victoria Falls - Zambia - Afrika - Regenboog
ET-logo

Natuurwonderen van Zambia

Ontdek de vier natuurwonderen van Zambia. Als eerste maakt u kennis met het vele wild in South Luangwa. Aansluitend verblijft u aan de machtige Zambezi rivier. Wandelingen, jeepsafari's, boottochten en kanotochten staan hier dagelijks op het programma. De natuurschoon van Kafue National Park, waar u verblijft in het noordelijke gedeelte, de Busanga Plains mag ook niet ontbreken..

Nu vanaf € 16.775 p.p